Speltips

Speltips IFK Norrköping- Ängelholms FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-01 14:00 Spela här

Speltips IFK Norrköping- Ängelholms FF
Land: Sverige Liga: Svenska cupen
Odds: 2.00 Speltips: 1 (-1.5asian hcp)
2015-03-01 14:00 IFK Norrköping- Ängelholms FF 1 (-1.5asian hcp) 2.00 Gulliver

Omgång 2 i svenska cupen, i förra omgången så rekade jag Norrköping seger borta mot Norrby till 1.95. Denna gång tar de emot superettanlaget Ängelholm på Nya parkens konstgräs.

Backar upp IFK även denna gång med hcp -1.5, IFK såg väldigt bra ut borta mot Norrby och hade bud på fler än de 4 mål de gjorde. Offensivt sätt så ser denna säsongs upplaga av Norrköping väldigt intressant ut, inte minst offensivt.

I Kamara och Kujovic har de två väldigt bra forwards, Kamara som djupleds och genombrottsspelare och Kujovic som stark target. Mittfältet ser även det väldigt intressant ut, två väldigt offensiva kantspringare i Bärkroth och islänningen Traustason.

På mitten städar Sjölund och har till sin hjälp ungtuppen Fransson ( Som MFF varit och rykt i)

I backlinjen har det hittats nya roller till lagkapten Andreas Johansson som tog klivet ner som mittback redan i slutet på förra årets säsong vilket resulterade i bättre fokus i försvaret och 4 raka vinster, Nu har även tidigare yttern Telo flyttats ner till offensiv vänsterback. Största svagheten i Norrköping är målvaktssidan, två väldigt mediokra målvakten och hur Mitov Nillson fått prova på landslagsspel är en stor gåta.

Framåt så ser jag Norrköping som ett av allsvenskan vassaste (Om man ser till startelvan, truppen inte så bred som en del storklubbars) Bärkroth är ett kanonförvärv och gjorde både mål senast och två assist, den ena helt magiskt!

Start 11 redan släppt och ser ut såhär:

1. Marcus Sahlman – 6. Linus Wahlqvist, 4. Andreas Johansson, 25. Filip Dagerstål, 11. Christopher Telo – 14. Nicklas Bärkroth, 7. Alexander Fransson, 20. Daniel Sjölund, 9. Arnór Ingvi Traustason – 17. Alhaji Kamara, 10. Emir Kujovic.

Ängelholm då...svårare att hitta info om dem, fann en artikel där det lovades full satsning och de ska gå för seger... ungefär så alla svarar när pressen kommer dit med en mikrofon i ansiktet...säger inte så mycket... läste matchrapporten på Djurgårdens hemsida där man kan läsa tex: "
Det var stundtals total dominans för DIF i cuppremiären mot Ängelholm men oflyt med marginalerna och en storspelande Oscar Berglund i ÄFF-målet såg till att bolluslingen inte letade sig in."

Givetvis är det säkert lite färgat inlägg men matchbilden var tydlig, Dif med bollinnehavet och Ängelholm satsade på kontringar...Kan garantera det kommer se ungefär likadant ut imorgon och jag tycker IFK har vassare offensiv så de ska kunna klara hcp:s linan...

För mig är det ingen tvekan och 3 units investeras till 2 ggr pengarna

Om någon väljer att rygga så lycka till.

BetGulliver

Gulliver - 28 Februari, 2015, 18:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Kall-El - 2015-03-01 11:59:37

Har bara sett Peking i en träningsmatch denna säsong och då såg spelet hyggligt ut.

Ängelholm såg jag mot DIF senast i cupen och de var välorganiserade försvarsmässigt.

Att Peking skall vara favorit till segern är inget att säga om, MEN jag är inte fullt övertygad om att de vinner med 2 mål på beställning.