Igår: 0-2
Säsongen: 147-114-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

--------

Atlanta gästar Miami i natt. Jag spelar Atlanta -4.0 till oddset 1.80 på bet365 .

Båda lagen spelade natt så sent som i går. Miami förlorade borta mot New Orleans med 104-102. Atlanta vann hemma mot Orlando med 95-88. Lagens nyckelspelare fick ungefär lika mängder speltid i går, så det går inte att peka på att det ena laget skulle vara betydligt mer slitna. Atlanta spelade även i onsdags, i övrigt har de vilat i veckan. Miami spelade både måndag och onsdag, och har alltså lite mer basket i benen.

Atlanta har varit riktigt bra i match två i back-to-backs den här säsongen. De är 10-4 ATS i den situationen (och de har vunnit sju raka), medan Miami är 6-5-2 ATS i match två i en back-to-back. Fördel Atlanta om man tittar på de siffrorna alltså.

Något som också talar för Atlanta här är att de har varit oerhört bra på bortaplan. De är 20-7 ATS på bortaplan, vilket är bäst i hela ligan. Miami är 8-16-2 på hemmaplan - näst sämst i hela ligan.

Miami har en kortare road trip bakom sig. De spelade borta mot Orlando i onsdags och borta mot New Orleans i går. Atlanta har dock varit hemma hela veckan inför nattens bortamatch. Schemamässigt ser det alltså också ut att vara fördel Atalnta.

Tittar man på de fem senaste mötena lagen emellan så är det också klar fördel Atlanta. De är 5-0 ATS i de fem senaste mot Miami. Atlanta har mött Miami två gånger den här säsongen. De har vunnit med 10 och 11 poäng.

Dwyane Wade, som är viktig för Miami, har inte sett särskilt bra ut de senaste matcherna. Efter att ha kommit tillbaka från en skadefrånvaro har Wade skjutit ganska lågprocentigt och inte varit i särskilt bra form. Nyförvärvet Goran Dragic, som på lång sikt lär göra Miami bättre, letar fortfarande efter formen i sitt nya lag. Han har blandat bra insatser med desto blekare, sedan han anlände från Phoenix.

Spelar alltså: Atlanta -4.0 till oddset 1.80 på bet365 .
Units: 3/5.

This is the stats tab
This is the post tip