Speltips

Speltips Sciacallo O.M.

Sport: Trav Spelstopp: 2015-03-01 15:00 Spela här

Speltips Sciacallo O.M.
Land: Sverige Liga: Solvalla
Odds: 1.90 Speltips: Vinnare
2015-03-01 15:00 Sciacallo O.M. Vinnare 1.90 Mellis

Blir ett vinnarspel på Sciacallo O.M. på Solvalla idag.

Startar från ett perfekt 5e spår och jag tycker förutsättningarna ser intressanta ut.

Hästen har imponerat stort senaste 2 starterna vid 2 överlägsna segrar (7 resp.5 längder) på aktuell bana. Då har det varit avslutningar i toppklass, under 09 sista 6-700 meterna näst senast. Idag tror jag Johan Untersteiner kommer köra mer offensivt och jag hoppas han kommer till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Då förstår vem som helst att det måste vara väldigt stor vinstchans med en avslutning i paritet med senaste två loppen.

Dessutom har han visat färsk form och har även lopp i kroppen till skillnad mot de värsta konkurrenterna.

Värst emot ser jag främst tre hästar. Origo Tilly, Daley Lovin och Whitehouse Express. Origo och Daley årsdebuterar i denna starten. Daley Lovin gör till och med sin första start någonsin i Sverige och Redéns hästar brukar behöva några lopp i kroppen innan toppformen är på plats. Whitehouse Express har även den vunnit de två senaste starterna men jag tycker det varit mot enklare motstånd än vad min vinnare städat av och dessutom bakspår denna gången.

Möjligt att Origo är bra direkt men knappast toppform, möjligt att Daley är en kanon och en bättre häst men den borde behöva loppet och möjligt att Whitehouse är bättre än mina synintryck men jag lägger iaf en slant på Sciacallo O.M. denna gången och hoppas jag är rätt ute i min bedömning av loppet.

//Mellis

Mellis - 01 Mars, 2015, 10:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!