Speltips GSW@Boston

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-02 00:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.91
Tips: U214,5
Igår: 2-1
Säsongen: 149-115-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Dagens speltips: Under 214,5 poäng i Golden State-Boston, till oddset 1.91 på Betsafe. Det lär bli fler spel under kvällen, så håll utkik på spreadsheet. Kan även bli livespel på de tidiga matcherna. I så fall postar jag på Twitter (@SimonLeppamaki).

När man ser att Golden State och Boston möts tänker man först att det ska bli poängrikt. Golden State gör 110 poäng per match, flest i hela NBA. Och Boston snittar 100+ både framåt och bakåt. Men när linan ligger på 214,5 poäng anser jag ändå att under-spelet är det bästa.

Och faktum är att det ofta har slutat just under när de här två lagen har mött varandra. Tittar man på de fem senaste mötena så leder under med 4-1. Tittar man enbart på matcherna som har spelats i Boston så är det 5-2 till under.

Tittar man på Bostons fem senaste matcher så har de gjort över 100 poäng i samtliga fem, och över 110 i tre av de fem. Men om Golden State spelar ett lika bra försvarsspel som mot Toronto i fredags så lär det bli svårare för Boston att komma upp i liknande siffror. I fredags släppte Golden State in 89 poäng mot Toronto, vilket var bra gjort. Tittar man på Golden States åtta senaste matcher så har de hållit sina motståndare på under 100 poäng sju gånger. Golden State har ett bra försvarsspel. Många av deras startspelare är riktigt duktiga även defensivt.

Boston är det lag vars flest matcher slutar över i NBA. Men om man tittar på den specifika situationen ”underdog på hemmaplan” så slutar faktiskt 54 procent av Bostons matcher under totalt.

Tittar man på dem fem senaste Golden State-matcherna då linan har legat på 214,5 poäng eller ännu högre så har fyra av dem slutat under. Tittar man på Bostons matcher så har de bara fått en så hög lina tre gånger den här säsongen. Två gånger har matchen slutat över, och en gång under.

Boston gillar att spela snabb basket, men att trampa gasen i botten är knappast det bästa sättet att tackla anfallsmaskinen Golden State.

Jag tror att Golden State vinner den här matchen, men jag har svårt att se att det blir 215 poäng. Jag tror att Boston kan hållas på under 100 poäng, samt att Golden State kan landa kring 105.

Spelar alltså: Under 214,5 poäng i matchen mellan Golden State och Boston.
Odds: 1.91 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på GSW@Boston hos Betsafe
Spela nu
NBA - 1 Mars 2015 - 11:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: