Igår: 3-0
Säsongen: 153-116-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Dagens speltips: Under 194 poäng i matchen mellan Philadelphia och Toronto. Oddset är 1.76 på bet365 .

Här tror jag på en poängfattig match. Det är Toronto som är den stora favoriten borta mot svaga Philadelphia, men Torontos anfallsspel har varit riktigt rostigt den senaste tiden. Toronto har inte gjort 100 poäng i någon av sina fem senaste matcher. Bara en gång på de åtta senaste har de nått över 100-poängsgränsen. Philadelphias anfallsspel då? Jo, de gör minst antal poäng per match av alla lag. De snittar svaga 90 poäng per match. Riktigt blekt.

Tittar man på Philadelphias tio senaste matcher så har de bara nått upp till 100 poäng två gånger.

60 procent av Philadelphias hemmamatcher slutar med under. Toronto har dock varit ett riktigt över-lag på bortaplan. 64 procent av Torontos bortamatcher slutar över. Men den senaste tiden har alltså Torontos matcher blivit mer poängfattiga. Sju av deras tio senaste har slutat under.

När Philadelphia och Toronto mötte senaste slutade matchen 91-86 till Toronto. 177 poäng blev det alltså då.

Allt talar egentligen för en poängfattig match här. Jag tror inte att något lag kommer upp i 100 poäng. Ska vi säga att Toronto vinner med något i stil med 98-88?

Toronto skulle kunna köra över Philadelphia med ännu större marginal, men eftersom de har en desto viktigare match på onsdags (Cleveland) så lär de dra ner på farten och vila spelare i slutet om de skaffar sig en stor ledning tidigt.

Spelar alltså: Under 194 poäng i Philadelphia-Toronto.
Odds: 1.76 på bet365 .
Units: 3,5/5.

This is the stats tab
This is the post tip