Speltips

Speltips Hull - Sunderland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-03 20:45 Spela här

Speltips Hull - Sunderland
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.20 Speltips: 1
2015-03-03 20:45 Hull - Sunderland 1 2.20 mr_england

Femtondeplacerade Hull tar emot sextondeplacerade Sunderland i en extremt viktig match i bottenstriden av Premier League. Jag tror på en hemmaseger.

Hull satsade med sina mått mätt stort inför säsongen men har inte riktigt lyckats och laget har underpresterat. Mycket på grund av skador. Nu ser skadeläget bättre ut även om man fortfarande saknar några spelare. Det ser dock ut som att viktige anfallaren Nikica Jelavic är tillbaka till den här matchen, vilket är ett plus.

Hull City Tigers som man heter har äntligen börjat prestera på KC Stadium och har visat mycket bra hemmaform efter nyår med två raka vinster och tre segrar på de fyra senaste hemmamatcherna i Premier League. Vinster mot Everton, Aston Villa och QPR och en förlust mot Newcastle. Spelet börjar stämma allt bättre och man är inne i en positiv trend. I alla fall på hemmaplan.

Sunderland har visat usel form på slutet. Bortaförlusten mot United senast är inget att säga om men innan dess spelade man 0-0 hemma mot West Brom och 0-2 hemma mot QPR. På bortaplan har Sunderland bara tagit två poäng på de fem senaste matcherna i Premier League.

Sunderlands Adam Johnson är på förstasidan av varenda tidning i England idag då han igår arresterades för att haft sex med en minderårig flicka (15 år). Gränsen för att vara byxmyndig i England är 16 år. Johnson är släppt mot borgen men utredningen kvarstår och Sunderland har stängt av honom inför den här matchen och troligtvis så länge utredningen pågår. Det är naturligtvis svårt att spekulera i hur det här påverkar Sunderland. Det kan vara väldigt negativt eller behöver inte betyda så mycket men det är såklart inget plus att Johnson missar den här viktiga matchen. En positiv nyhet är dock att Wes Brown fått sin avstängning upphävd efter att ha blivit felaktigt utvisad på Old Trafford förra veckan. Brown är tillgänglig för spel i den här matchen men frågan är dock hur bra 35-årige Brown är i nuläget.

Besök skadekollen .com för fullständig info gällande skador och avstängningar.

Jag tycker väldigt mycket talar för Hull i den här matchen. Dels Sunderlands problem med Adam Johnson men även det faktum att Hull har hemmaplan och bra hemmaform och börjar få ordning på spelet medan Sunderland visat svag form på bortaplan på slutet. Hull har dessutom i min mening ett bättre lag än Sunderland. Hull vann motsvarande möte förra säsongen med 1-0 och man vann även lagens första möte lagen emellan den här säsongen då man bortaslog Sunderland med 3-1 annandag jul.

Spel: Hull v Sunderland 1 – odds 2.20 bet365

mr_england - 03 Mars, 2015, 01:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!