Speltips

Speltips Lesia Tsurenko - Shelby Rogers

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-03 18:30 Spela här

Speltips Lesia Tsurenko - Shelby Rogers
Land: Mexico Liga: WTA Monterrey
Odds: 1,5 Speltips: Lesia Tsurenko
2015-03-03 18:30 Lesia Tsurenko - Shelby Rogers Lesia Tsurenko 1,5 Tennistipset

Ukrainskan Lesia Tsurenko tar sig an Shelby Rogers i WTA turneringen i Monterrey. Ett odds på 1,5 brukar man inte höja ögonbrynen för, men det finns på tok för mycket spelvärde bakom siffran.

Shelby Rogers kommer in i turneringen med en urusel form minst sagt. Hon har inlett 2015 på ett bedrövligt sätt & än så länge inte vunnit en enda match. Hon har förlorat sina 5 senaste matcher & stundtals spelat en bedrövlig tennis. Shelby har potential, men i detta skede är det hennes psyke som spökar & har dragit ner henne till den låga nivån. Hennes senaste vinst kom i slutet av September(!) månad.

Till skillnad från Rogers, så kommer Tsurenko in i turneringen med ett par fina skalper under 2015. Hon har vunnit sina 7/11 senaste tennismatcher & en av matcherna var mot just Shelby Rogers. Den gången vann Tsurenko tämligen enkelt, där setsiffrorna skrevs till 6-1 6-4 i kvalet till Australian Open.

Shelby Rogers förlitar sig enormt mycket på sin första serve, där hon har potential att komma upp i 5-10 ess per match. Hennes svaghet hittar vi i andra serven, där dubbelfelen brukar hagla in. Tsurenkos styrka däremot, ligger i just retunerandet. För att Shelby skall ha någon chans, bör hon ha en extremt hög förstaserve procent, annars kommer processen bli extremt kort med Tsurenko som får blicka på många andra servar.

Så som 2015 har formats för båda dessa spelarna är det en gåta att man får 1,5 av bet365 . Tsurenko kommer med all säkerhet att spänna musklerna & vinna matchen tämligen enkelt, därav synas det generösa oddset med 8/10 units.

Har ni frågor & funderingar är det bara att knappa in på Twitter & följa Tennistipset.

Lycka till vid rygg!

EDITERAD 2015-03-03 19.58:23

Tennistipset - 03 Mars, 2015, 19:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!