Speltips

Speltips Liverpool - Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-04 21:00 Spela här

Speltips Liverpool - Burnley
Land: England Liga: PL
Odds: 2.87 Speltips: Pool samt BLGM
2015-03-04 21:00 Liverpool - Burnley Pool samt BLGM 2.87 Polsater

Liverpoolvinst samt BLGM ja spelas til 2.87 i deras match mot Burnley.

Tämligen övertygad om att Pool vinner det här, så det handlar om att Burnley ska göra ett mål också. Finns under fliken resultat/båda lagen gör mål på bet365 .

Liverpool är bra just nu. Så enkelt är det. Bortser man från EL har laget inte under ordinarie tid sedan 14 december borta mot United (i en match där man var BRA).
8-3-0 på de 11 senaste i ligan.
5-3-0 på de senaste 8 hemma.

Passande uppgift här. Burnley krigar för sitt liv nere i botten av tabellen men får det nog svårt att räcka till. 0-2-4 på de sex senaste i ligan. Har ett uselt bortafacit med 1-5-7 på 13 bortamatcher. Har dock gjort mål borta mot City, Spurs, Chelsea och Man United. Mot United skapade man mängder av lägen och förtjänade nästan poäng. Läget börjar bli desperat för Burnley och man har inte råd att ”ge” bort matcher borta mot storlag för att prioritera en kommande helgmatch mot en bottenkonkurrent, vilket ibland händer. Det behövs för den delen inte den här gången, då det är 10 dagar till Burnley ska spela igen. Bra skadesiuation också. Ings, Barnes och Boyd är de som levererat offensivt och de väntas starta.

Liverpools försvar är inte världsklass. Har blivit bättre ju längre säsongen gått, men det finns fortfarande att jobba på. Som jag ser det har Burnley en god chans att hitta nätet här, precis som WBA, Aston Villa och Leicester gjort på Anfield. På 14 hemmamatcher har Liverpool hållit nollan 4 gånger. 5 gånger har Liverpool vunnit trots att motståndarna gjort mål.

Burnleys offensiv kan vara rätt så frejdig och Liverpool är långt ifrån omöjliga att göra mål på. Tycker oddset 2.87 är mer tilltalande än Liverpool att vinna med två mål här. För det här vinner nog Liverpool till slut, det är jag rätt övertygad om sett till deras form och vad de visat upp den senaste tiden. Men håller de nollan? Not so sure, Burnley har bevisat tidigare att de kan uppträda utan respekt mot storlagen.

2-1?
3-1?

@nokkan21

Polsater - 03 Mars, 2015, 19:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Newno7 - 2015-03-04 12:21:34

Finns till 3.20 på Unibet :)