Speltips

Speltips West Ham - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-04 20:45 Spela här

Speltips West Ham - Chelsea
Land: England Liga: Premier League
Odds: 6.25 Speltips: 1
2015-03-04 20:45 West Ham - Chelsea 1 6.25 mr_england

Jag fick en väldig skrällkänsla så fort jag såg oddsen och förutsättningarna inför den här matchen. Jag tror att West Ham har en god chans att vinna det här mötet. Ett revanschsuget West Ham som vill tillbaka till höstens form mot ett Chelsea som vann en cupfinal så sent som i söndags med allt vad det innebär och som har ett tufft matchschema och en extremt viktig och avgörande Champions League-match mot PSG nästa onsdag.

Rent psykologiskt så känns det som West Ham behöver en seger mest den här gången medan Chelsea nog överlever ett kryss eller rent av en förlust även om de såklart aldrig skulle yttra något sådant offentligt. Särskilt då Manchester City förlorade i helgen och Chelsea nu leder Premier League med hela fem poäng med en match mindre spelad.

Förutsättningarna och spelschemat talar för West Ham. Man har vilat ett drygt dygn mer än Chelsea inför den här matchen och har dessutom inte ett cupvinst-firande "i benen". Båda lagen spelade i helgen. West Ham har dock inte en livsviktig match i Champions League en vecka senare och med hemmaplan mot ”storebror” Chelsea i ett Londonderby känns den här matchen viktigare för West Ham. Jag testar ett ”motivation slår klass”-spel till ett mycket tilltalande odds. Oddset 6.25 på en West Ham-seger innebär att bet365 bara ger West Ham 16% vinstchans. Jag tror att de har mycket större vinstchans än så. Ett värdespel så det sjunger om det!

Även om West Ham tappat lite fart på slutet har man visat mycket hög kapacitet den här säsongen. Formen är inte så dålig som den ser ut på papperet. Bara näst senast gjorde man en väldigt bra match borta mot Tottenham där man förtjänade att vinna. West Ham har bland annat slagit Manchester City och Liverpool på hemmaplan den här säsongen och det här känns som ett väldigt bra tillfälle att vända en negativ trend på ett kokande Upton Park i en match där man kan spela utan press och i ett Londonderby mot en motståndare där den här extra vardagsmatchen bara kommer i kläm och är i vägen.

Jag räknar med att Chelsea kommer att rotera och vila en del spelare i den här matchen. Besök skadekollen .com för skador och avstängningar.

Spel: West Ham v Chelsea 1 – odds 6.25 bet365

mr_england - 03 Mars, 2015, 22:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Rekoj - 2015-03-04 17:30:46

Inget lag lirar dock i helgen, då det är fa cup och båda är utslagna. Vilket gör att man har en vecka att "vila upp sig" till nästa match.
Mitt spel på denna match blir WH över 4,5 hörnor.

TheBlues - 2015-03-04 15:43:36

från en annan chelsea supporter skulle jag rekommendera er att inte spela 1:a

titta på -1 AH Chelsea istället till ca 4/2 istället. Mourinho kommer göra allt han kan för att öka ledningen med 8P

victorp11 - 2015-03-04 10:50:00

Matic avstängd och Mikel skadad i Chelsea . Värdet helt klart på West Ham i denna match och det säger jag som Chelsea supporter.