FC Helsingborg v Warberg IC @2,35 Svenska Spel (3/5)

När man kikar efter spelvärda odds så har jag hittat två spel. Pixbo (-1,5) till 2,07 finner ni bland de andra rekarna och det andra är detta.

TV-match. Två lag som båda slåss om slutspel. Helsingborg står på en 7:e plats med 40p medan Warberg ligger 10:a på 38p. Oerhört tight som vi nämnt tidigare i denna sista omgång.

TV-match var det ja, vilket innebär tv-matta. Däremot så tror jag att man missat två andra förutsättningar här. Helsingborg får inte avsluta denna dramatiska match på hemmaplan eftersom Samir & Co ska framför Groupie i Melodifestivalens andra chans, just i Helsingborgs hemmaarena. Så matchen flyttas till ett annat land, nämligen Danmark.

En annan detalj, men ganska viktig och tung för Helsingborg är att lagets överlägset bästa målskytt Daniel Jonsson missar matchen efter sin njurskada i senaste matchen. 30 gjorda mål har han gjort. Inget man skojar bort. Tungt avbräck då han missar resten av säsongen.

Matchen i sig, kan gå hur som helst. Därför finner jag ett värde i tvåan till 2,35. Warberg är tighta och släpper inte in överdrivet mycket mål. Matcherna mot Helsingborg är alltid tuffa och jämna. Jag såg Helsingborgs match mot Sirius och dom imponerar inte. Jag tycker Warberg är ett stabilare lag. Detta gör att jag kliver in med 3 enheter till 2,35.

This is the stats tab
This is the post tip