Speltips

Speltips Ängelholm- Norrby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-05 19:00 Spela här

Speltips Ängelholm- Norrby
Land: Sverige Liga: Svenska cupen
Odds: 2.15 Speltips: 1 (-1 asian hcp)
2015-03-05 19:00 Ängelholm- Norrby 1 (-1 asian hcp) 2.15 Gulliver

jag går för tre av tre rekar på Svenska cupen, Återigen kikar jag på gruppen med Norrköping,DIF, Ängelholm och Norrby.

Väljer att backa upp avsågade Ängelholm på "hemmaplan" mot Norrby (matchen spelas i Helsingborg på Olympiafältet plan 10 (låter verkligen exklusivt) Men det spelar mindre roll då något av lagen inte har ett massivt publikstöd som bär fram lagen mot oanade höjder om vi säger så.....

Norrby har faktiskt chans på att vinna gruppen om de vinner här samtidigt som Norrköping förlorar mot DIF, dock skiljer det rätt många bollar så det skall bli mycket mål åt rätt håll i båda matcherna för Norrbys del. Kanske något de intalar sig innan match att de ska kriga om avancemanget.... men det skiljer trots allt en division på lagen och efter att ha sett båda Norrköpings matcher mot dessa lag så känns det som en klar skillnad i kvalitet lagen emellan. Norrby var totalt ofarliga i 90 min , Ängelholm var och hotade ett par ggr när de var på besök i Östergötlands huvudstad och hade bla en ribbträff och några halvchanser.

Ängelholm lär vara lika motiverade som Norrby vill spela ihop sig inför säsongen, tränarens ord innan match är tex: "Även om chansen att gå vidare är borta så är matchen viktig.
– ”Vi närmar oss seriestart och det finns många som aspirerar på en plats i startelvan”

Det känns som en lika stor motivationsfaktor som Norrbys... Svenska cupen är ju inte direkt FA:cupen om man säger så...

Norrby vann ju väldigt överraskande mot DIF och Ängelholm får se upp med 3 måls skytten Richard Yarsuvat, De är verkligen förvarnade.

Jag tror inte blixten slår ner två ggr, Ängelholm är ett bättre lag, Såg klart rappa ut i bortamatchen mot "Peking". gör 1-0 och kan sen kontra och kontrollera matchen. Fegar dock lite och kör asian -1 (pengarna tillbaks vid uddamålsseger)

Insats 2 units

BetGulliver


Gulliver - 04 Mars, 2015, 18:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!