Speltips

Speltips OKC@Chicago

Sport: Basket Spelstopp: 2015-03-06 02:00 Spela här

Speltips OKC@Chicago
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.82 Speltips: OKC ML
2015-03-06 02:00 OKC@Chicago OKC ML 1.82 NBA

Igår: 0-2
Säsongen: 153-121-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

--------

Idag lägger jag två spel på matchen mellan Chicago och Oklahoma City. Jag spelar Oklahoma City ML till oddset 1.82. Och jag spelar över 199 poäng till oddset 1.91. Båda spelen är lagda på Betsafe .

Här är det alltså Oklahoma City som vann hemma mot Philadelphia igår – efter förlängning, som gästar ett mer utvilat Chicago som spelade senast i tisdags då de besegrade Washington hemma i Chicago. Trots att det är en back-to-back för Oklahoma City tror jag att de vinner den här matchen.

Oklahoma City har inte haft särskilt stora problem med att spela utan vila den här säsongen. Tittar man på lagets sju senaste matcher som har spelats med 0 dagars vila, så har de täckt sin lina sex gånger. Vilket är bra. Ser man över hela säsongen så är OKC tredje bäst i den här situationen. De har täckt sin lina i 75 procent av matcherna när de inte har fått någon vilodag inför.

Oklahoma City har överlag haft en fin ATS-form den senaste tiden. De har täckt linan i nio av sina tio senaste matcher. De trivs också bra borta mot Chicago. Där har de täckt linan i fyra av de fem senaste. När lagen möttes i Chicago i fjol vann OKC med 97-85.

Chicago har haft problem på hemmaplan. De täcker linan i bara 40 procent av hemmamatcherna den här säsongen.

Russell Westbrook har verkligen klivit fram i Kevin Durants frånvaro. Westbrook har fyra raka triple-doubles inför nattens match. Han har snittat 37 poäng, 13,5 returer och 10,5 assist i de fyra senaste matcherna. Senaste spelare att fixa fyra raka triple-doubles var Michael Jordan.

Oklahoma City har alltså klarat sig bra utan stjärnan Kevin Durant. Jag tror att Chicagos skadeläge är ännu tyngre. I natt får de klara sig utan Derrick Rose, Jimmy Butler och Taj Gibson. Riktigt tufft.

Jag tror att Russell Westbrook, som är i en vansinnig form, för sitt lag till ännu en seger. Chicago är för tunna när Rose och Butler är borta, och de har inte varit särskilt pålitliga på hemmaplan den här säsongen.

Spelar alltså: Oklahoma City ML till oddset 1.82 på Betsafe .
Units: 4/5.

(Har också spelat över 199 poäng i samma match, till oddset 1.91 på Betsafe . Där lägger jag 2/5 units.)

NBA - 05 Mars, 2015, 17:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!