Speltips

Speltips Västervik v Troja

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-03-06 19:00 Spela här

Speltips Västervik v Troja
Land: Sverige Liga: Kval
Odds: 2,35 Speltips: 2
2015-03-06 19:00 Västervik v Troja 2 2,35 holms

Västervik knapp favorit vilket jag inte gärna går med på.
Den bilden jag själv har utav lagen är att Troja är det vassare laget i grunden och borde inte ta stryk i två raka matcher mot Västervik.
Nu kan man inte skydda sig mot allt, visserligen. Det är trots allt idrott det handlar om.
Men att Troja inte löste en första seger hemma och nu har satt sig i ett trassligt läge stavas Daniel Wälitalo, och han är burväktare.
När Troja i den andra perioden bombarderade för allt vad man var värd så var han fullständigt briljant i kassen och stoppade precis allt.
0-0 således till den tredje perioden där hemmalaget tog ledningen, och då satt jag själv och väntade på både 2 och 3-0. Men 1-0 är som bekant rätt skört i sporten ishockey och 1-1 kom som ett brev på posten. Och lagen om all jävla eländighet visade sig sedan i förlängningen då Västervik hittade nätet och tog en blytung seger.
Nu har de två chanser där hemma. Och det är möjligt att man löser det på två matchbollar, men jag känner ju spontant som att det kommer att gå till en tredje batalj. Och då helst inte via förlängning.

Jag har också varit i kontakt med två helt oberoende källor av varandra. Två spelare som mött bägge lagen den här säsongen. Men i olika klubbar.
De bekräftar min egen tes att Troja är det laget som besitter allra högst grundkapacitet och över ett sådant här bäst av tre möte BORDE gå segrande ur.
Nu har de dock som sagt satt sig i en prekär situation. Nu är det dags att plocka fram vad som finns om inte säsongen ska ta slut en kväll i Västervik.
Till 2,35 så måste jag tro att de trollar fram en match nummer tre.

holms - 06 Mars, 2015, 12:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Cassano88 - 2015-03-06 14:00:16

Håller med dig ang denna Holms. Troja kommer sälja sig dyrt, så denna match tror jag absolut på Troja i nästa fight klipper jag Västervik. Sjukt ologiskt men där finns det spelvärde.