Speltips Hammarby - Sandviken

Sport: Bandy
Spelstopp: 2015-03-06 19:00
Land: Sverige
Liga: Elitserien
Odds: 2.00
Speltips: 2
Spela på Speltips Hammarby - Sandviken
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på 2
Första reken satt plättlät, andra reken satt tyvärr inte. Västerås gjorde sitt jobb och vann lätt, men målskyttespelet på Erixon i Hammarby gick inte alls, då bajen inte hade en suck borta mot Sandviken.

Hammarby - Sandviken 2:a @ Expekt till 2.00. 2-1 i matcher

Väljer alltså att spela Sandviken ikväll. Hammarby leder med 2-1 i matcher och kan ikväll avgöra, om inte så spelar Sandviken sista och avgörande matchen hemma, vilket jag tror kommer hända.

Jag gillar verkligen Hammarby, har spelat bra på slutet förutom kanske senast då Sandviken visade hur bra dom egentligen är. I den matchen gjorde Erik Pettersson, som jag tidigare rekat målskyttespel på med framgång, 4 mål och sitt 200e mål i Saik-tröjan, och killen är 19 år! Sjukt imponerande.

Inför kvällens match gäller det för Sandviken att spela bra över hela planen, framåt vet vi att dom antagligen är bäst i serien, men bakåt kanske inte lika bra. Ikväll kommer fokus alltså ligga på att hålla tätt bakåt, samtidigt som man måste lägga tryck på Hammarby som kommer spela relativt defensivt idag då dom inte vill gå bort sig mot Sandviken.

Senast vann Sandviken med 7-2 på hemmaplan, idag tror jag inte på lika stora siffror, men jag tror ändå Sandviken vinner med minst ett par bollar, då dom aldrig kan acceptera att inte ta sig till finalen.

Jag väljer alltså att spela Sandviken rak 2a till 2.00 @ Expekt, bra odds!

Gäller att Sandviken spelar smart ikväll, gör dom det, så vinner dom och tar denna matchserie till en avgörande match då man spelar hemma.

Lycka till vid rygg!

// whoopwhoop
Spela på Hammarby - Sandviken hos Expekt
whoopwhoop - 6 Mars 2015 - 17:13
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: