Speltips

Speltips Ottawa Senators - Buffalo Sabres

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-03-07 01:30 Spela här

Speltips Ottawa Senators - Buffalo Sabres
Land: Kanada/USA Liga: NHL
Odds: 2.60 Speltips: Ottawa mål i samtliga pe
2015-03-07 01:30 Ottawa Senators - Buffalo Sabres Ottawa mål i samtliga pe 2.60 whoopwhoop

Blev en sen rek tyvärr, matchen börjar om en dryg timme.

Får bli kortfattat.

Mitt spel är alltså följande:

Ottawa att göra mål i samtliga perioder - Odds 2.60 @ Betsson

Ottawa har varit riktigt bra på slutet, inte minst keepern Andrew Hammond som har 96% i räddningar de senaste 7 matcherna. Framåt har det också varit bra med mycket mål, vilket givetvis gynnar vårat spel.

Nu till Buffalo och kanske det viktigaste. Buffalo är sämst i ligan, så är det bara. Händer inte mycket alls i detta lag. Till nattens match var det tänkt att Chad Johnson som hämtats från New York Islanders skulle stå i mål, men han har dragit på sig någon typ av skada så istället ställer Buffalo Anders Lindbäck i mål. Och det är givetvis kanon för detta spelet!

Inte nog med att Ottawa kommer styra spelet i stora delar av matchen, så spelar man också på hemmaplan vilket jag gillar.

Lindbäck släppte senast 3 puckar mot Tampa, i en match där det kunde blivit betydligt större siffror. Hade samma spel då, på Tampa Bay (ingen rek). Då gjorde Tampa 1-0 i första, 2-0 i andra, men slog av på takten i 3e och petade tyvärr inte in en puck.

Får bli en kortfattad rek. Men hur som helst spelar Ottawa med stort självförtroende nu och när ligans sämsta lag, tillika jumbo kommer på besök ser jag det som högst troligt att Ottawa petar in en puck i samtliga perioder.

Lycka till vid rygg!

// whoopwhoop

EDITERAD 2015-03-07 00.34:07

whoopwhoop - 07 Mars, 2015, 00:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!