Speltips Dubbel

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-08 01:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 2.18
Speltips: ML-dubbel
Spela på Speltips Dubbel
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på ML-dubbel
Igår: 1-2
Säsongen: 155-124-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

------

Dagens speltips blir en ML-dubbel. Jag tror att Houston vinner borta mot Denver och att Miami vinner hemma mot Sacramento. Odds: 2.18 på Unibet.

Denver, som alltså tar emot Houston, har inte sett bra ut den senaste tiden. De har bara vunnit tre av sina 15 senaste matcher. Tittar man på Denvers tio senaste hemmamatcher så har de bara vunnit en enda. Att resa till Denver är alltså inte särskilt skrämmande för Houston, som fortsatt klarar sig bra utan Dwight Howard. Båda lagen spelade match så sent som i går. Houston vann hemma mot Detroit. James Harden visade fin form och stod för en triple-double. Han spelade 38 minuter, vilket kan innebära att han vilas lite extra om Houston skaffar sig en hyfsad ledning här mot Denver. Denver förlorade igår borta mot San Antonio. De såg inte ut att vara särskilt intresserad av att spela försvarsspel och släppte in hela 120 poäng. Med ett så svagt försvarsspel ska de inte ha någon chans mot James Hardens Houston.

Houston har vunnit 62 procent av sina matcher mot lagen från West, medan Denver bara har vunnit 38 procent mot West-lagen. Houston vinner dessutom 60 procent av matcherna då de inte har fått någon vilodag inför, medan Denver bara vinner 27 procent av matcherna i samma situation.

Jag tror att Houston vinner den här matchen utan större problem.

I den andra matchen är det alltså Miami som tar emot Sacramento. Även dessa två lag spelade match igår. Miami förlorade borta mot Washington med 99-97, medan Sacramento förlorade borta mot Orlando med 119-114. Sacramento, som för tillfället är ute på en lång road trip, har bara vunnit en av sina fem senaste matcher. Miami är aningen bättre, då de har vunnit två av sina fem senaste. Tittar man på Miamis fyra senaste hemmamatcher så hittar man tre segrar.

Här är det främst tre faktorer som talar för Miami. Nummer ett är att Sacramento är ett riktigt dåligt bortalag. De har vunnit åtta av sina 28 bortamatcher. Nummer två är att Miamis lag innehåller mer kvalitet. Och nummer tre är den stora skillnaden när det kommer till försvarsspel. Sacramento ser riktigt svaga ut bakåt.

Spelar alltså en dubbel med Houston ML och Miami ML till oddset 2.18 på Unibet.
Units: 3/5.
Spela på Dubbel hos Unibet
NBA - 7 Mars 2015 - 15:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: