Speltips

Speltips Chievo - Roma

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-08 15:00 Spela här

Speltips Chievo - Roma
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.85 Speltips: 2
2015-03-08 15:00 Chievo - Roma 2 1.85 raminnouri

Mycket varmt välkomna till min sida här på rekatochklart!
Jag hoppas ni hänger med mig ett bra tag framöver så ser vi till att vinna tillsammans. Det blir ju roligare så. Avanti!

Strax tänkte jag bli av med oskulden här med mitt allra första speltips i denna community (älskar att säga "community", helst med överdriven svengelska) men först en sedvanlig presentation av mig och vem jag är. Ramin Nouri är mitt namn. Jag har jobbat som sportjournalist i några år nu och har varit lite överallt och ingenstans (bl.a. SVT, TV4 och nu SBS Discovery). Jag älskar mitt jobb lika mycket som uppskattar en riktigt bra jävla rekjävel.

Så, nu tycker jag att vi kör igång. Jag väljer att hämta mitt allra första speltips från min favoritliga, nämligen Serie A.
Tuff uppgift väntar Roma som gästar Chievo på Bentegodi. Det är nog dags för Roma att blicka neråt i tabellen snarare än framåt. Nio pinnar upp till Juventus är för mycket att hämta in. Samtidigt har man Napoli flåsandes i nacken bara fyra poäng efter. Fokus ska därför ligga på att säkra andraplatsen som ger en direktbiljett till Champions League och slippa ett ångestfyllt och ovisst playoff (vi vet ju hur det gick för Napoli i fjol).
Det är flera jobba resor och matcher som återstår för Roma. Därför gäller det att ta full pott från de matcher man SKA vinna. Detta är en sån match.

Roma har tre raka segrar mot Chievo och 6-0 i målskillnad sett över dessa matcher. Dessutom har man 15 raka ligamatcher utan förlust. Endast två förluster har man åkt på i ligan den här säsongen och de kom mot Napoli och Juventus. Även om Roma har kryssat sju av de åtta senaste ska Chievo inte vara något problem.

Mycket på spel även för Chievo som är nere och slirar på en 16:e-plats. Varje poäng är blytung för lagen därnere. Men Chievo är faktiskt bättre borta än hemma den här säsongen. 11 inspelade poäng på hemmaplan (bara två lag har sämre) och 14 poäng på bortagräs (nio lag har bättre).

Det blir som sagt ingen lätt uppgift för Roma spelmässigt men den här striden ska de ändå gå vinnande ur. 1.85 (bet365 ) på Roma-seger.

EDITERAD 2015-03-08 13.16:10

raminnouri - 08 Mars, 2015, 13:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-03-08 13:32:20

Välkommen Ramin, bra med en presentation som man vet vem du är ;-)
Lycka till med rekarna och hoppas på bra utdelning framöver !