Igår: 2-2
Säsongen: 157-126-1
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Idag kör vi ett spel på den tidiga matchen som börjar redan 18.00. Det är San Antonio som tar emot Chicago. Mitt spel blir under 194 poäng till oddset 1.71 på bet365 .

San Antonio kommer till matchen med fyra raka segrar. De vann senast mot Denver i fredags med 120-111 i en poängrik match. Chicago har två vinster på sina fyra senaste matcher. De spelade också senast i fredags, då blev det förlust med 98-84 borta mot Indiana.

Detta är alltså en tidig match i USA. Matchen börjar 12.00. De tidiga matcherna blir ofta ganska poängfattiga. Spelarna är vana vid att spela desto senare. Chicagos fem senaste söndagsmatcher (det är den dagen då det spelas tidiga matcher) har slutat under totalt. Sju av San Antonios nio senaste söndagsmatcher har slutat under.

Tittar man på de senaste mötena lagen emellan så ser trenden tydlig ut. De åtta senaste matcherna när San Antonio har stått som hemmalag har slutat under totalt.

Tittar man på Chicagos sex senaste bortamatcher så har ingen match bjudit på mer än 192 poäng.

När San Antonio och Chicagos möttes i Chicago i januari blev det 185 poäng totalt.

San Antonio har nu gjort 100 poäng eller mer i fyra raka matcher - de har inte lyckats göra det i fem raka matcher någon gång under säsongen. Jag tror inte att de lyckas den här gången heller. Om Chicago ska ha en chans här kan de inte tillåta att matchen spelas i ett för högt tempo. De kommer vilja se en långsammare match. Chicago har ett samspelt och tufft försvarsspel. Att få till försvarsspelet är deras enda chans här. Jag tror visserligen att San Antonio ändå vinner. Men jag kan tänka mig att det landar kring 98-90 eller något liknande.

Dagens speltips blir alltså: Under 194 poäng till oddset 1.71 på bet365 .
Units: 3/5.

(Kan bli fler spel ikväll. Även live. Håll koll på Twitter: @SimonLeppamaki.)

This is the stats tab
This is the post tip