Somdev Devvarman ställs emot Aleksandr Nedovyesov i Gouangzhous Challengerturnering i Kina. En match som på förhand är väldigt intressant då dessa spelare har två helt olika spelstilar. Ser ett extremt stort spelvärde på Nedovyesov som matchvinnare till @2,1 & här nedan kommer ni få de främsta orsakerna till varför.

Devvarman har under 2015 ett facit på 7 vinster & 6 förluster. Att han har plusstatistik är positivt i sig, men under de rådande omständigheterna så kommer det att hjälpa föga. Av de spelarna som Devvarman har besegrat, så är ingen rankad högre Nedovyesov (135). Senaste spelaren som Devvarman besegrade som hade en högre ranking än Nedovyesov var Matthew Ebden (111) i början av Oktober förra året.

Nedovyesov har under 2015 ett matchfacit på 11 vinster & 6 försluter. Av dessa 11 vinster så har tillexempel Dancevic, Puetz, Marchenko & Fognini sett sig besegrade. Den senaste skalpen var mot just Fognini under Davis Cup mötet mellan Kazakstan - Italien där Nedovyesov vann den avgörande matchen. En vinst är alltid en vinst, men denna vinst var kryddad med det mesta. Att mötet skall avgöras med att Nedovyesov (underdogen) besegrar Fognini (Rankad 22 i värden) i sista matchen & att matchen avgörs i ett femte set & tar Kazakstan vidare till kvartsfinal, ja, då blir eftersmaken lite annorlunda. Med andra ord så kommer Nedovyesov in i turneringen med ett enormt uppumpat självförtroende.

Nedovyesov lever mycket på sin enorma serve & sina tunga grundslag. Han har en extremt känslig handled & använder sin "Crosscourt" backhand extremt effektivt & får spelarna ur position. Devvarman har inget direkt vapen, men en sak är säker, detta är en riktig slitvarg som ger 100 % på varje boll. Nedovyesov har 2-1 i H2H mot Devvarman med senaste vinsten i Roland Garros 2014.

Snacka om att få ett drömodds på @2,1 av bet365 när hans dagsform, självförtroende, ranking samt H2H är bättre. Självfallet lyfter jag på ögonbrynen för det generösa oddset och synar detta med 6/10 units.

Har ni några frågor eller funderingar så hittar ni mig på Twitter under namnet "Tennistipset.




EDITERAD 2015-03-09 13.58:10

EDITERAD 2015-03-10 00.47:07

This is the stats tab
This is the post tip