Speltips

Speltips Karlskoga v Mora

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-03-09 19:00 Spela här

Speltips Karlskoga v Mora
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2,60 Speltips: Mora ML
2015-03-09 19:00 Karlskoga v Mora Mora ML 2,60 holms

Vi får väl säga att det är en liten vinna eller försvinna match som väntar i Karlskoga den här kvällen.
Hemmalaget trea från slutet med sina tre poäng. Mora sist på sina tvåa. Däremellan helt väntat Malmö vars psyken på spelarna är hämtade från närmsta Buttericks-butik.

Tyckte det var riktigt starkt av Mora att växla upp efter den trista förlusten hemma mot Vita Hästen.
Att direkt efter bege sig till Umeå för att ta sig an ett BRA Björklöven och med mersmak lösa en poäng (förlust efter straffar), det tyder ändå någonstans på att det de finns en viss moral (som en klubb helt från Skåne saknar) att plocka fram nu när säsongen går in i sitt mest brinnande skeende.
Nu Karlskoga borta, och jag har lite svårt att förstå varför man är en sådan kraftig underdog där, för mot just Karlskoga, där har man haft det rätt enkelt den här säsongen, trots alls.
Ingen förlust under ordinarie tid, medan man själva har skeppat in två vinster.

Ett Karlskoga som otippat nog löste en pinne nere i Ängelholm.
Men den matchen föll sig precis så illa som den kunde för hemmalaget (innan man tog sig i kragen och vände på steken, även om det inte räckte till en full trea).
Hofors-keepern Gistedt gjorde en formidabel insats i kassen under den första perioden. Räddade laget helt på egen hand. När Rögle sedan i den andra perioden började bli allt mer desperat i sin jakt på jubel, då lyckades gästerna kontra in två puckar.
Att man sedan, som vid många tillfällen den här säsongen, inte orkade knyta ihop säcken, det kom säkerligen inte som någon överraskning för någon.
Att man också fortfarande drar på sig så enormt mycket utvisningar, det kommer att ge Mora (och de övriga man har kvar att möta) en fördel. I de här tighta serierna så blir du straffad direkt för dumdristiga prylar.

Dessa herrar saknas idag: Carl Berglund, Johan Nilsson, Alexander Ytterell, Jens Skålberg och Björn Kindahl.
Tunga namn rakt igenom.
Men; Jag tror nästan att vi får plita ned ännu ett namn då Christian Berglund förväntas vara avstängd idag. Besked kommer under dagen. Det är tungt innan. Och det skulle vara blytungt om han får sitta bredvid.

holms - 09 Mars, 2015, 09:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
slagugglan - 2015-03-09 13:24:32

http://www.expressen.se/sport/hockey/hockeyallsvenskan/har-ar-domen-mot-christian-berglund/