Speltips

Speltips Juventus - Sassuolo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-09 21:00 Spela här

Speltips Juventus - Sassuolo
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1.90 Speltips: Juventus Ö 2.5 mål
2015-03-09 21:00 Juventus - Sassuolo Juventus Ö 2.5 mål 1.90 raminnouri

Plattmatch och tungt poängtapp för Romas del igår gör att Juventus på nytt har chansen att rycka i toppen av tabellen. En seger i kvällens drabbning med Sassuolo skulle definitivt ta död på den pyttelilla spänning som finns kvar. Tre poäng ikväll och avståndet ner till Roma är hela elva poäng. Elva poäng! Med 12 omgångar kvar. Det tappar inte Juventus. Juventus som under hela den här säsongen, efter 25 omgångar, totalt tappat 17 poäng.

Viktigt med seger för Juve ikväll alltså då man kan ta det lite lugnare mot Palermo på lördag för att sen satsa på Champions League-returen mot Borussia Dortmund nästa vecka.

Jag kommer spela på Juventus över 2.5 mål i matchen, vilket ger 1.90 gånger degen (bet365 ). De ställer upp med en stark elva som naturligtvis kommer hålla i taktpinnen. Juventus är också det målgladaste laget i ligan och 32 av lagen 52 mål har kommit på hemmaplan. Vad gäller Sassuolo är det bara tre lag som har släppt in fler mål på bortaplan (Hellas Verona, Palermo, Parma). Dessutom har man det tunt där bak. Försvararna Cannavaro, Terranova och Antei är alla skadade och Gazzola missar pga avstängning.

Det här ska nog Juventus greja utan några som helst bekymmer.

raminnouri - 09 Mars, 2015, 12:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!