Speltips

Speltips Lazio - Fiorentina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-09 19:00 Spela här

Speltips Lazio - Fiorentina
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,835 Speltips: 2:a +0,5
2015-03-09 19:00 Lazio - Fiorentina 2:a +0,5 1,835 Jarelind

Rackarns, vilket fint möte i kampen om CL-platser till hösten. X:en duggar tätt i toppstriden i Italien för tillfället, inte minst i Rom, och jag är inte främmande för att det blir delad pott även i afton.
Men väljer ändå sida, lite halvt.

Lazio är i hyfsat slag, med 3-1-1 på de senaste matcherna. Men tittar vi närmare på det så vetetusan om det är så imponerande. Uddamålsvinster borta mot Udinese och hemma mot Palermo, godkänt. Snygga 3-0 borta mot Sassuolo sticker ut. Och nu i veckan det helt okej-iga 1-1 hemma mot Napoli i cupen.

Fiorentina spelade också i veckan, när man slog Juventus borta med 2-1 i samma inhemska cup.
Dessförinnan bortavinst mot Inter, hemmavinst mot Tottenham i EL, ett par 1-1-matcher (Torino i ligan, Spurs i EL) och en 3-1-viktoria borta mot Sassuolo.

Rent resultatmässigt med tanke på motstånd så håller jag Violas senaste veckor högre än Lazios.
SSL har 8-0-4 på hemmaplan, vilket kanske talar emot ett X, om man väljer att se det så (och inte som att "det närmar sig").
Fiorentina har 7-3-3 på bortaplan, en resultatrad som endast överträffas av Juventus (7-5-1).

Idag har båda lagen varsin avstängning på mittfältet. Jag kan tänka mig att Parolo möjligen saknas snäppet mer än Aquilani, men det går nog ganska jämnt ut ändå.
Istället blir jackpoten Salah tungan på vågen igen?
Som sagt, jag är inte främmande för X-tanken. Den som vill ha lite högre odds åt bortahåll (och väger in 8-0-4) väljer såklart DnB.
Förra säsongens motsvarande möte slutade 0-0. Det har jag svårt att se upprepas, med tanke på all offensiv kvalité som finns på gräset.
Jag plockar halvgarderingen på asian-marknaden (lite högre än de 1,75 som erbjuds på X2 på många ställen) och hoppas att Fiorentinas tuffa matchande överskuggas av självförtroendet som för tillfället torde vara uppe på rött på mätaren i Florens.

MÖJLIGA elvor:
Lazio: Marchetti - Basta, De Vrij, Mauricio, Radu - Onazi, Biglia, Cataldi - Candreva, Klose, Felipe Anderson
Fiorentina: Neto - Richards, G. Rodriguez, Basanta, Pasqual - Mati Fernandez, Pizarro, Borja Valero - Diamanti, Salah, Ilicic

EDITERAD 2015-03-09 13.11:33

Jarelind - 09 Mars, 2015, 13:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!