Speltips New Orleans@Milwaukee

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-10 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.92
Speltips: New Orleans +1,5
Spela på Speltips New Orleans@Milwaukee
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på New Orleans +1,5
Igår: 2-2-1
Säsongen: 159-128-2
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

-------

Dagens speltips blir New Orleans Pelicans +1,5 (borta mot Milwaukee Bucks) till oddset 1.92 på Betsafe.

New Orleans är i bra form. De har vunnit tre av sina fem senaste, och sju av sina nio senaste matcher. De spelade senast i lördags då det blev seger hemma mot Memphis med 95-89. De har haft tre raka matcher på hemmaplan inför nattens bortamatch mot Milwaukee.

Milwaukee vann i lördags hemma mot Washington med 91-85. Inför den segern hade de dock förlorat fyra raka matcher. De har bara tre vinster på sina nio senaste matcher.

I de senaste mötena mellan New Orleans och Milwaukee är det New Orleans som har gått bäst. De har täckt linan i sex av de sju senaste matcherna lagen emellan.

Milwaukee har haft en del offensiva problem den senaste tiden. De har inte riktigt fått det att stämma med nye pointguarden Michael Carter-Williams. Tittar man på lagets åtta senaste matcher så har de bara nått upp till 95 poäng en gång. Känslan är att de behöver ytterligare tid för att få anfallsspelet att stämma med den nya guarden.

Milwaukee är 8-9 ATS som favorit på hemmaplan medan New Orleans är 12-7 ATS som underdog på bortaplan.

Lagen har ungefär lika många vinster och förluster den här säsongen, men New Orleans spelar i Western Conference som är desto tuffare. Milwaukee har bara täckt linan i en av sina åtta senaste matcher mot lagen från West.

Milwaukee började säsongen väldigt bra och ett av de bästa lagen (tillsammans med Atlanta och Golden State) om man tittade på ATS-statistiken. Men de andra lagen har börjat få mer koll på Milwaukee och efter Allstar-uppehållet har det inte sett lika bra ut. New Orleans å andra sidan har ett lag med mer spets. De har Anthony Davis, som är ligans allra bästa på sin position. Med honom i laget är New Orleans alltid tuffa att möta. Jag räknar med en stor match från Davis och en bortaseger för New Orleans här.

Spelar alltså: New Orleans +1,5 till oddset 1.92 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på New Orleans@Milwaukee hos Betsafe
NBA - 9 Mars 2015 - 15:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: