Speltips

Speltips Bohemians-Athlone

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-10 20:45 Spela här

Speltips Bohemians-Athlone
Land: Irland Liga: Ligacupen
Odds: 1.67 Speltips: 1
2015-03-10 20:45 Bohemians-Athlone 1 1.67 RalleArvid

Okej, bara för att vara på det klara här. Så vi talar samma språk menar jag.
I förrgår: Ajax bortdömt mål i 90:e för min rek till 2.10 ska sitta.
Igår? Norge bortdömt mål i 90:e för att min rek till 2.20 ska sitta.

Äh, vet ni vad - jag satsar på lite mer marginal idag istället så slipper vi förlita oss till eventuella tveksamheter såsom domslut. Låt oss hoppa ner ett par decimaler oddsmässigt och istället vara så gott som säkra på att spelet sitter istället. Bara ikväll tills komplotten mot oss alla har lagt sig.

Irland har inte mycket till proffsspel att tala om. De flesta halvdugliga spelare försvinner och provar lyckan i de lägre divisionerna i England eller Skottland istället för att stanna kvar. Detta gör att det bara finns ett fåtal högklassiga spelare kvar i ligasystemet och dessa spelar givetvis för de bästa lagen i högstaligan. Det gör helt sonika att skillnaden på topplagen och de övriga i ligan är oerhört mycket större proportionellt än vad vi är vana vid att se i övriga Europeiska länder. Men mest av allt, och vad som är relevant i detta fall: det gör att skillnaden mellan Premier League-lagen och lagen från Division 1 i Irland är ofantligt stor.

Nu står vi i ligacupen där just ett division 1-lag mot ett Premier League-lag skall göra upp. Dessutom där Premier League-laget står på hemmaplan och division 1-laget på bortaplan. Vidare började förhandsfavoriten sin Premier League-säsong på absolut bästa sätt då man slog tillbaka Limerick med hela 3-0 på bortaplan i premiären nu i helgen och ja, Bohemians ser intressanta ut i år. Oavsett hur intressanta så åtminstone tillräckligt intressanta för att göra pulver av ett Athlone från Division 1 som inte räckte till i högstaligan förra året och som nu bara har vunnit EN enda bortamatch på 22 försök.

Bohemians har bara en förlust på sina 10 senaste hemmamatcher och det mot jämbördigt motstånd från högstadivisionen. Nu står alltså Athlone för dörren och ska bara städas av. Städas av likt vad som var fallet i fjolårets runda i samma skede då Bohemians fick en motsvarande lottning. Man slog då enkelt ut UC Dublin med hela 3-0 och det dessutom på bortaplan.

Ettan spelas utan att blinka och jag anser det vara dagens bästa spel till 1.67 hos Bwin . Inte ens någon halvfull irländsk domare ska kunna stoppa det här.
Testar även hcp -1.5 till 2.67x hos bet365 .

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 09 Mars, 2015, 23:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!