Speltips Lukasz Kubot - Luke Saville

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-03-11 01:30
Land: USA
Liga: ATP kval Indian Wells
Odds: 1,72
Tips: Kubot
Äntligen har det blivit dags att slå upp portarna för Master 1000 turneringen Indian Wells. En turnering som blivit utsedd av spelarna för den bästa ATP Masters 1000 turneringen. Denna gång riktas blickarna mot matchen mellan Kubot - Saville.

Under föregående år satsade Lukasz Kubot extremt mycket på sin dubbeltennis tillsammans med Robert Lindstedt. Ett samarbete som gav resultat med vinst i Australian Open samt kvalifikation till Masters slutspelet i London. Med detta sagt, så är han rankad 163 (!) i världen. Trots att han inte ställde upp i alla turneringar så är han endast 1 placering efter sin motståndare, Luke Saville. I år gjorde Kubot ett uttalande där han nämnde "I'm going to fokus more on singles than doubles". Han har slagit några riktiga kvalitetsspelare i år, tillexempel Kevin Anderson (Rankad 16).

Luke Saville är en spelare som allt som oftast spelar på Challenger & ITF touren. Under 2015 har han spelat 10 matcher, men endast vunnit 3 av dessa. Av dessa vinster så var Enrique Perez-Lopez högst rankad (209 i världen). Med andra ord kommer Luke Saville till Indian Wells med ett minst sagt sargat självförtroende & det skall mycket till ifall han går & besegrar Kubot i en Masters 1000 turnering. Saville har aldrig i sin karriär kvalat in till en Masters 1000 turnering, så med andra ord kommer detta vara en helt annan scen & territorium. Kubot kommer nyttja detta & kommer med all säkerhet ta en rutinseger.

Kubot lever mycket på sitt aggressiva spel, där han allt som oftast går fram på nät. Han bygger sitt spel med en extremt hård serve kombinerat med tunga grundslag. Det skall mycket till ifall Saville går vinnandes ur striden & när man blir bjuden ett kalas odds till @1,72 av William Hill, så synas det givetvis. Jag lägger 7/10 units.

// Tennistipset
Spela på Lukasz Kubot - Luke Saville hos William Hill
Spela nu
Tennistipset - 10 Mars 2015 - 13:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: