Svårt att hitta spelvärde i kvällens CL på förhand så jag tar mig ända ner till den engelska tredjedivisionen. Coventrys nye manager Tony Mowbray har inte fått något smakstart på jobbet. Två raka torsk. Sist mot Port Vale både ledde Coventry och lyckades kvittera. Ändå förlorade laget och jag tror att de lyckas ta med det positiva (anfallsspelet) från den matchen och göra en bättre defensiv insats i den oerhört viktiga hemmamatchen mot Bradford.

LEAGUE ONE
10. Bradford 33 13 9 11 42 38 4 48
20. Coventry 34 8 12 14 36 48 -12 36

Coventry hemma
17 5 7 5 20 24 22

Formen
F, F, V, O, O

Senaste match
Coventry-Port Vale 2-3

Bradford borta
16 7 4 5 21 17 25

Formen
O, V, F, F, O

Senaste match
Bradford-Reading 0-0 FA-cupen

Klassiska Coventry är återigen i trubbel. Nedflyttningshotat till League Two med bara en poäng ovan strecket. Det brinner i knutarna och poängen måste börja tas och de måste börja tas nu. Som ett led i detta tog Tony Mowbray över laget för ett par veckor sedan. Succén har uteblivit, men mot Port Vale (samma poäng som Bradford) sist så slarvade man bort ett gyllene poängläge. Nu har Mowbray möjlighet att välja samma lag som han förhoppningsvis rättat till de defensiva misstagen i. För anfallsmässigt var förra matchen definitivt ett lyft och laget har varit ganska svårslaget på Ricoh Arena under året. Bradford går som tåget i FA-cupen och tvingade fram ett omspel mot Reading i helgen. Tror dock att de fick bränna en hel del krut där och coach Parkinson sägs vara tvingad att rotera en del spelare. Kantspringaren Filipe Morais var tillbaka från avstängning men tvingades kliva av med kvarten kvar och är osäker att spela. Bradford vann när lagen möttes i augusti efter en galen avslutning där Covs kvitterade till 2-2 i 89:e för att sedan släppa in förlustmålet på tilläggstid. För mig är det dock nya förutsättningar i och med ny tränare och alla nya spelare som kommit i januari.

SPELTIPS
Tror att Covs plockar fram det som behövs för att klara kontraktet i vår. Det känns också som en bra chans att börja redan i kväll mot ett lite mer slitet Bradford. Coventry såg stundtals bra ut mot Port Vale men defensiva misstag straffade sig. Tar de med sin offensiv och tajtar till bakåt så tycker jag de har en god chans i kväll. Vi får hemmaseger dnb (+0 asian) till 2,08 hos bet365 (2/5 units).

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-03-10 15.51:25

This is the stats tab
This is the post tip