Speltips

Speltips New Orleans@Brooklyn

Sport: Basket Spelstopp: 2015-03-11 00:30 Spela här

Speltips New Orleans@Brooklyn
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: New Orleans +2,5
2015-03-11 00:30 New Orleans@Brooklyn New Orleans +2,5 1.91 NBA

Igår: 1-0
Säsongen: 160-128-2
Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/simonle

--------

Jag väljer att tro på New Orleans idag också. Dagens speltips blir New Orleans Pelicans +2,5 (borta mot Brooklyn Nets) till oddset 1.91 på Betsafe .

New Orleans kommer alltså stärkta från gårdagens bortaseger. De vann ganska övertygande mot Milwaukee (113-103). En match där de var liknande underdogs som de är nu mot Brooklyn. Segern var New Orleans tredje på de fyra senaste matcherna.

Brooklyn har visserligen fått en extra vilodag, men deras form talar emot dem här. De har förlorat tre raka matcher. Samtliga tre har varit på hemmaplan. Det handlar dessutom om tre icke-slutspelslag som de har mött. Senast i söndags förlorade de hemma mot Utah med 95-88. Brooklyn har nu tappat viktig mark i kampen om slutspelsplatserna i East.

Anthony Davis, ligans mest dominante powerforward, fortsätter att vara oerhört bra. Igår mot Milwaukee stod han för 43 poäng. Jag förväntar mig en ny stormatch från honom i natt. Hur ska Brooklyn kunna stoppa honom om han har en bra dag?

New Orleans-spelaren Tyreke Evans utgick skadad igår. Men de klarade sig bra utan honom. Spelarna som kom in från bänken gjorde det bra. New Orleans fortsätter att jaga Oklahoma City i ett försök att knipa den sista slutspelsplatsen i West. Varje match är en ”slutspelsmatch light” för New Orleans som måste vinna sina matcher för att hänga med Oklahoma City och de andra slutspelslagen i West.

När lagen möttes senast, i slutet av februari, vann New Orleans med 102-96 – trots att de då saknade MVP-kandidaten Anthony Davis.

New Orleans är faktiskt NBA:s näst bästa lag ATS när det kommer till matcher som spelas utan några vilodagar inför. De är 13-3 ATS i match två i en back-to-back. De är dessutom bra ATS som underdog på bortaplan. Brooklyn som hemmafavorit då? 6-12 ATS – inte alls bra. Brooklyn är dessutom 1-4 ATS i sina fem senaste hemmamatcher.

Spelar alltså: New Orleans +2,5 till oddset 1.91 på Betsafe .
Units: 3/5.

NBA - 10 Mars, 2015, 20:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!