Speltips Chuhan Wang - Yusuke Watanuki

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-03-11 05:30
Land: Kina
Liga: Gungzhou Challenger
Odds: 1.60
Speltips: Wang
Spela på Speltips Chuhan Wang - Yusuke Watanuki
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Wang
Sist Chuhan Wang spelade en turnering i Kina slog han ut italienaren Fabio Fognini i första omgången i två raka set. Inatt / imorgon bitti är det återigen dags för en turnering i Kina. Skillnaden denna gång är att det är en challenger istället för master turnering.

Chuhan Wang har bland annat vunnit över Dennis Novikov och Liam Broady och tagit set mot Garnganga samt Michael Venus i år. Kinesen är väldigt jobbig att möte då han slår bra med forehand samt backhand och missar sällan.

Nu ställs han emot 524 rankade japanen Yasuke Watanuki som spenderar stora delar av sin tid på future touren och japanen har absolut ingen märkvärdig skalp att hurra över. Han brukar vinna över spelare sämre rankad än honom själv men ställs han mot någorlunda bra motstånd brukar det oftast sluta med förlust i raka set.

Chuhan Wang är en bättre tennisspelare som på senaste tiden visat att han har kapacitet att spela på challengertouren. Han har än så länge i år spelat mot betydligt bättre motstånd än Watanuki och gjort det riktigt bra. Kommer han upp i den kapacitet han hållit i år kommer han vinna denna match.

Unibet erbjuder 1.60 på Wang och det borde synas. Tar detta med 5/10 units. Lycka till vid rygg.
Spela på Chuhan Wang - Yusuke Watanuki hos Unibet
Tennistipset - 10 Mars 2015 - 23:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: