Speltips

Speltips Chuhan Wang - Yusuke Watanuki

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-11 05:30 Spela här

Speltips Chuhan Wang - Yusuke Watanuki
Land: Kina Liga: Gungzhou Challenger
Odds: 1.60 Speltips: Wang
2015-03-11 05:30 Chuhan Wang - Yusuke Watanuki Wang 1.60 Tennistipset

Sist Chuhan Wang spelade en turnering i Kina slog han ut italienaren Fabio Fognini i första omgången i två raka set. Inatt / imorgon bitti är det återigen dags för en turnering i Kina. Skillnaden denna gång är att det är en challenger istället för master turnering.

Chuhan Wang har bland annat vunnit över Dennis Novikov och Liam Broady och tagit set mot Garnganga samt Michael Venus i år. Kinesen är väldigt jobbig att möte då han slår bra med forehand samt backhand och missar sällan.

Nu ställs han emot 524 rankade japanen Yasuke Watanuki som spenderar stora delar av sin tid på future touren och japanen har absolut ingen märkvärdig skalp att hurra över. Han brukar vinna över spelare sämre rankad än honom själv men ställs han mot någorlunda bra motstånd brukar det oftast sluta med förlust i raka set.

Chuhan Wang är en bättre tennisspelare som på senaste tiden visat att han har kapacitet att spela på challengertouren. Han har än så länge i år spelat mot betydligt bättre motstånd än Watanuki och gjort det riktigt bra. Kommer han upp i den kapacitet han hållit i år kommer han vinna denna match.

Unibet erbjuder 1.60 på Wang och det borde synas. Tar detta med 5/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 10 Mars, 2015, 23:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!