Speltips

Speltips Houston@Portland

Sport: Basket Spelstopp: 2015-03-12 03:30 Spela här

Speltips Houston@Portland
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: HOU +3
2015-03-12 03:30 Houston@Portland HOU +3 1.91 NBA

Dagens speltips: Houston Rockets +3 (borta mot Portland Trail Blazers) till oddset 1.91 på Betsafe .

Houston har fått tre vilodagar sedan de i lördags besegrade Denver borta med 114-100. Houston har nu vunnit två matcher i rad och tre av sina fem senaste.

Nattens hemmalag Portland har också fått vila sedan i lördags. Då blev det förlust borta mot Minnesota med 121-113. Dessförinnan hade Portland dock fem raka segrar. Förlustmatchen mot Minnesota var Portland första match sedan viktige Wes Matthews skadade sig. Nu missar han resten av säsongen. Matthews är en strålande försvarsspelare och en av ligans bästa trepoängsskyttar. Utan honom tappar Portland mycket. Med honom i laget kunde de utmana topplagen även i ett slutspel. Nu är de desto svagare. Matthews försvarsspel betydde mycket. Särskilt i tuffa matcher som denna, när James Harden kommer på besök.

James Harden är i bra form. Han har gjort 66 poäng i de två senaste matcherna. Portland har dessutom haft svårt att stoppa Houston den här säsongen. När lagen möttes i slutet av december gjorde Harden 44 poäng. När de sedan möttes igen för en dryg månad sedan smällde Harden i 45. Räkna med att Harden kan ställa till med rejäl oreda i natt igen.

Houston har varit bra ATS mot Portland den senaste tiden. De är 8-1-1 ATS i sina tio senaste bortamatcher mot just Portland. Houston täcker linan i 50 procent av matcherna där de är underdogs på bortaplan, medan Portland täcker linan i 53 procent av matcherna då de är favoriter på hemmaplan.

Tittar man på hur Houston har presterat när de har fått 2-3 dagars vila inför en match så imponerar siffrorna. De täcker linan i 89 procent av alla matcher som följs av 2-3 dagars vila. Portland täcker linan i 58 procent av matcherna i samma situation.

Om Houstons trepoängsskytte fortsätter att fungera och James Harden har en bra dag så tror jag att de till och med kan fixa segern här på bortaplan. Portland saknar Matthews och de lär behöva ytterligare ett par matcher innan de hittar rätt utan honom. De hade behövt sin försvarsspecialist i kampen mot MVP-kandidaten James Harden. Med tanke på att Houston har goda vinstchanser här så känns hcp-spelet riktigt fint. Vi får ju tre gratispoäng.

Spelar alltså: Houston +3 till oddset 1.91 på Betsafe .
Units: 3/5.


EDITERAD 2015-03-11 14.50:49

NBA - 11 Mars, 2015, 14:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
gaisarn - 2015-03-12 00:06:23

håller med dig fullständigt, kollat mycket på houston då jag tippat dem som slutsegrare, Warden i form, detta löser vi, jag är med!