Ska vi gissa att Mardy Fish är i dugligt spelskick nu i comebacken?

Jävligt kul att han är tillbaka. En solklar topp 10-spelare om han är frisk. Det var väl ungefär två år sedan han försökte sig på en comeback senast, även den gången i Indian Wells och då slog han Reynold i första omgången och tvingade Tsonga till två tiebreak i matchen efter.

Ryan Harisson har ryckt upp sig senaste veckorna. Semifinal i Acapulco och setvinst mot både Ferrer och Nishikori. Men avslutningen mot Ferrer var allt annat än snygg (0-6, 0-6).

Ryan har bara vunnit 6 matcher i raka set i år. 6 av 20. De har kommit emot:

Alex Bolt

Rhyne Williams

Malek Jaziri

Chase Buchanan

Alex Kuznetsov

Adrian Maceiras

Som ni ser, ingen gedigen liga tennisspelare direkt. Och utgångspunkten måste bli att Ryan kommer att hamna i svackor under den här matchen.

Nu är underlaget visserligen ganska långsamt i Indian Wells, men Ryan har generellt problem med storservare:

3-6 mot John Isner, Milos Raonic och Ivo Karlovic. Och har bara vunnit 1 av 9 matcher i raka set. Nu ska man kanske inte bland ihop äpplen och en comebackande Mardy Fish, men serven är hans absolut bästa vapen tillsammans med en solid volley.

Mardy Fish har skjutit rätt länge på den här comebacken. Det var tänkt att den skulle ägt rum för flera veckor sedan, men han ville vara 100% fit och bestämde sig för Indian Wells.

Får vi 2,02 på att fisken plockar set så lägger i alla fall jag ut en krok. Finns hos Unibet .


EDITERAD 2015-03-12 10.53:28

This is the stats tab
This is the post tip