OBS! Avspark 21.05

Utvisning redan i andra minuten mellan Bayern-Sjachtar och kort före 30:00 var klar innan jag ens hunnit zappa över. Torsdag och Europa League på schemat. Jag gillar Napoli men förstår inte hur de kan vara sådan superfavorit mot ett kompetent och formstarkt Dynamo Moskva.

Europafotboll på San Paolo är alltid något alldeles extra. Knökfyllda läktare och ett Napoli som spelar med stort hjärta. Frågan är om det räcker i kväll. Rafa Benitez tog enkelt vidare laget från dubbelmötet med Trabzanspor där syditalienarna vann med hela 4-0 borta och 1-0 hemma. Sedan dess har det gått trögt i ligan. Torsk borta mot Torino, oavgjort borta mot Lazio och tappat ledning från 2-0 till 2-2 i helgens match mot Inter. Dynamo har och andra sidan 16 matcher utan förlust i alla tävlingar. Anderlecht slogs ut efter 0-0 borta och 3-1 hemma. I helgen slog laget Ufa ganska enkelt med 3-1. I truppen finns sköna lirare som Kokorin, Kuranyi och Valbuena. I gruppspelet visade Dynamo inte någon rädsla utan gick obesegrade mot Panathinaikos, PSV och Estoril. Ryssarna gick till och med rent och tog 18 poäng på 6 matcher. Högst imponerande. Vad gäller skadeläget saknar Napoli Insigne, Michu, Zuniga och Gabbiadini. I Moskva är Yusupov avstängd.
- Vi är inte här för att delta, vi är här för att vinna, säger Stanislav Cherchesov på presskonferensen. Och jag tror honom. Det går att göra mål på Napoli, det visade Inter bara för några dagar sedan, och jag tror inte Dynamo kommer visa någon större respekt. Har man slagit Panathinaikos borta kan man slå Napoli också.

Preliminära startelvor (Napolitoday.it)

Napoli (4-2-3-1) : Andujar; Mesto, Albiol, Koulibaly, Ghoulam; Inler, Jorginho; De Guzman, Hamsik, Mertens; Higuaà­n

Dynamo Moskva (4-2-3-1) : Gabulov; Kozlov, Samba, Hubocan, Zhirkov; Denisov, Vainqueur; Ionov, Valbuena, Dzsudzsak; Kokorin.

SPELTIPS
Tror ryssarna har en bra chans att greja poäng här. Napoli har tappat lite dagsform samtidigt som Dynamos självförtroende bör vara stort efter hittills lysande resultat i Europa League. Luktar kryss på förhand men förstavalet blir Dynamo +1 asian handicap. Då får vi pengarna tillbaka om Napoli skulle vinna med uddamålet. Finns till 1,75 hos bet365 (3/5 units). Lägger även en pott på X2 (+0,5) till 2,30 hos samma bolag.

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-03-12 15.38:15

This is the stats tab
This is the post tip