Speltips

Speltips Leicester-Hull

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-14 13:45 Spela här

Speltips Leicester-Hull
Land: England Liga: Premier league
Odds: 2,6 Speltips: DNB 2
2015-03-14 13:45 Leicester-Hull DNB 2 2,6 rekarconny

Halloj rekar vänner tänkte slänga ut den 1 av 2 rekar från premier league på lördag.

Det är matchen mellan Leicester-Hull där jag tror på Hull men jag fegar lite och spelar Dnb på Hull till höga 2,6 som jag anser för högt av lite olika anledningar.

En anledning är att jag anser att Hull har ett bättre lag på pappret sen har man ju även bättre form och har visat att detta laget kan skrälla och vinna och då undrar jag varför får man så högt på Dnb på Hull.

Har dom många borta? Dom har Robbie Brady, James chester, liam rossier, mohamed Diame, Robert snodgrass. Viktiga spelar som är borta Diame och chester skulle jag påstå är dom två tyngsta.

På innermittfältet har dom ju huddlestone och livermore som gör extrem nytta för sitt lag och det är bra att ingen av dom är borta sen har man ju fått in en härlig forward i N'doye ifrån Lokomtiv Moskva som jag tror kommer bli bättre och bättre ju mer han kommer in i laget.

Hur är formen då?
2-2-1 skrivs raden på dom fem senaste matcherna för hull förlusten kom mot ett hemmastarkt Stoke.
Men borta har formen varit dålig bara en match som man har fått poäng med sig hem på dom fem senaste och det var en stark poäng mot city sen har man fyra förluster mot stoke, west ham, west brom, arsenal.
Inte det lättaste motståndet direkt tror formen kan vända i denna match och tror man kan plocka hem alla tre poängen i alla fall 1 minst och då innebär det pengarna tillbaka ju om man bara skulle lyckas med en poäng. Sen måste ju båda lagen vinna dessa matcher om man vill hänga kvar i högsta divisionen i England.

Leicester har inga avbräck att skriva om anser inte jag så dom kommer med starkaste trupp. Men jag tycker ändå att Hull minst plockar en poäng under lördagen

Inte bästa rek jag skrivit blev mycket hull men det är ju det mitt spel grundar sig på DNB Hull 2,6 2/5 units spelas


rekarconny - 13 Mars, 2015, 15:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!