Speltips

Speltips Ernests Gulbis - Daniel Gimeno-Traver

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-14 19:00 Spela här

Speltips Ernests Gulbis - Daniel Gimeno-Traver
Land: USA Liga: Indian Wells
Odds: 1,86 Speltips: Gimeno-Traver + 3,5 gem
2015-03-14 19:00 Ernests Gulbis - Daniel Gimeno-Traver Gimeno-Traver + 3,5 gem 1,86 Tennistipset

Ernests Gulbis möter Gimeno-Traver i första omgången av Indian Wells. Gulbis är verkligen under isen för närvarande. Han har sett loj & allmänt ointresserad ut på banan. I sina bästa stunder så kan han i princip slå vem som helst, men i detta skede av säsongen så pekar ingenting på det. Han har inlett 2015 på värsta tänkbara sätt, med 5 förluster på 5 matcher. Väldigt viktigt att poängtera, alla förluster har kommit emot spelare som är rankade 35 eller lägre. Att Gulbis är en av tourens största talanger är det ingen snack om, men han har verkligen inte tatt vara på den.

Daniel Gimeno-Traver & andra sidan spelar en finfin tennis där han har tagit ett par fina skalper redan. Både Estrella-Burgos & Samguel Groth har sett sig besegrade. Han har redan hunnit med att vinna 1 turnering & har ett facit på 11 vinster av 15 möjliga.

Spanjorerna har lyckats bra i Indian Wells historisk sätt. Med tanke på att det är ett väldigt segt HC underlag, så gynnas givetvis Gimeno-Traver av det. Lyckas Gimeno-Traver få över många bollar så kommer vi med all säkerhet se en hel del enkla misstag från Gulbis sida. Spelar Gulbis som han har gjort under inledningen av 2015, så kommer han se sig besegrad. Men jag väljer att gardera & lirar + 3,5 gem på Gimeno-Traver till @1,86 på Unibet .

// Tennistipset

Tennistipset - 13 Mars, 2015, 17:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!