Speltips

Speltips WBA-Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-13 20:00 Spela här

Speltips WBA-Stoke
Land: Land Liga: Liga
Odds: Odds Speltips: Speltips
2015-03-13 20:00 WBA-Stoke Speltips Odds rekarconny

Dagens andra lir ifrån Premier League vilket gör det 2/2 reken.

Det är matchen som utspelar sig mellan WBA - Stoke. Där jag även här lutar åt en borta vinst men fegar även här när man får Dnb på stoke till 2,35 vilket är för högt enligt mig.

Visst stoke saknar Shawcross som är back generalen men då måste nu andra kliva fram och visa att dom vill vara med och kampas om en plats. Men visst detta är ju ett tungt avbräck för stoke. Han betyder mycket men tror dom kan lösa det försvars mässigt med hjälp av den bosniska landslags målvakten Begovic. Även Muniesa saknas i de bakre leden framåt saknas bojan och obemwingie sen på mitten har dom Ireland borta visst är det betydande skador men tror ändå man kommer lyckas med minst ett x idagens match vilket skulle betyda pengarna tillbaka.

Gillar även att man har försökt spela mer fotboll i Stoke nu för tiden till skillnad från förr när det var långa bollar hit och dit.

Formen för laget då? Fem senaste i ligan har slutat med raden 3-1-1 förlusten kom mot man city med ganska stora siffror 4-1 hemma. krysset hittar vi i borta matchen mot Newcastle. Vinsterna har tagits mot Aston villa, Hull och nu senast Everton.

Borta på dom fem senaste har slutat med raden 3-1-1 även här i ligan då Förlusten kom mot Arsenal med klara 3-0 krysset mot Newcastle.
Vinsterna har tagits emot Everton, Leicester och mot Aston Villa.
så helt okej form har dom. Man ligger 8 i ligans total. även på borta planen ligger man 8 med raden 5-4-5.

Hemmalaget WBA saknar Anichebe och Yacob som var utvisad senast mot Aston Villa. WBA har lättare att täcka upp för dessa två tror jag.

Hemmalaget har en form som säger 2-1-2 i ligan räknat förlusten kom i derbyt mot Aston Villa där Villa hade övertaget förlorade även mot Tottenham. kryss matchen kom mot burnley och vinsterna är tagna mot Southampton och Swansea starka vinster måste medges. På hemmaplan på dom fem senaste har raden sett ut som följande 3-0-2 där förlusterna kommit mot tottenham och Man City inget att skämmas över vinsterna mot Aston Villa, Southampton och Swansea.

Men man har nu förlorat inom en vecka två derby matcher mot Aston Villa vilket spelet inte sett bra ut men måste vara revansch suget nu efter dessa förluster men jag tror att dom kan bli för ivriga nu och öppna upp ytor för ett tålmodigt Stoke som jag tror vinner denna matchen efter som jag tror man kommer vara för revansch sugna och tappa en peter crouch som nickar in vinnar målet.

Men fegar även här 2/5 units på Dnb Stoke tycker det är ett överodds på ett stoke som kan spela fotboll och enligt mig är det bättre laget får man bara bort berahino som är farlig så grejar man minst krysset här vilket då betyder pengarna tillbaka i alla fall.

Rygga på egen risk

rekarconny - 13 Mars, 2015, 23:36

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!