Speltips Palermo - Juventus

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-03-14 18:00
Land: Italien
Liga: Serie A
Odds: 1.85
Speltips: 1 (+1)
Spela på Speltips Palermo - Juventus
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1 (+1)
En spännande match äger rum på La Favorita ikväll (Renzo Barbera) när de överlägsna serieledarna från Turin ställs mot Palermo.

I måndags dröjde det 82 minuter innan zebrorna tillslut fick utdelning hemma mot ett hårt jobbande Sassuolo. Superstjärnan Paul Pogba stod för matchens enda mål och såg därmed till att utöka avståndet ner till Roma med hela elva poäng. Med tolv matcher kvar av ligaspelet har Juventus i praktiken säkrat guldet.

Till kvällens luriga match mot Palermo kan vi förvänta oss ett Juventus som ställer över ett par viktiga pjäser inför returmötet mot Dortmund i Tyskland. Och det lär behövas, inte minst med tanke på att Max Allegris manskap har sett aningen slitna ut de senaste matcherna, särskilt på mittfältet. En nyckelfigur som definitivt får välbehövlig vila är Paul Pogba som missar kvällens match (avstängd).

Tabellelvan Palermo är ett av ligans starkaste hemmalag. Hittills har endast tre lag plocka fler poäng hemma än Palermos 26: Lazio & Roma (27) och Juventus (35). Om det inte vore för Palermos katastrofala bortafacit (1-6-6) skulle laget kunna slåss om en biljett ut till Europa nu när det vankas slutspurt i ligaspelet.

Ikväll har dock sicilianarna ett gyllene läge att spräcka Juves fina svit mot Palermo (med raka vinster) inför ett fullsatt La Favorita. Quaison, Vazquez och Dybala. Där har vi en farlig trio som säkerligen kommer att skapa mycket oreda.

Juventus senaste tre bortamatcher har samtliga slutat med kryss (Udinese, Cesena & Roma).

Lycka till vid rygg!
Spela på Palermo - Juventus hos Betsafe
Spela nu
S0KRAT3S - 14 Mars 2015 - 15:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: