Speltips

Speltips Marcos Baghdatis - Novak Djokovic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-15 03:00 Spela här

Speltips Marcos Baghdatis - Novak Djokovic
Land: USA Liga: Liga
Odds: 1,73 Speltips: Baghdatis + 6,5 gem
2015-03-15 03:00 Marcos Baghdatis - Novak Djokovic Baghdatis + 6,5 gem 1,73 Tennistipset

Världsettan Novak Djokovic ställs mot Cyprioten Marcos Baghdatis i Indian Wells andra runda. En lurig motståndare för Nole, som historiskt sätt har haft en del bekymmer mot Baghdatis.

Djokovic, som alla känner igen, behöver nog ingen vidare introduktion. Han har inlett året galant med Grand-Slam i bagaget redan, vinst i Australian Open. På tre turneringar har han dock åkt på två förluster. Ivo Karlovic besegrade han i Doha, samt Federer besegrade han i Dubai.

Marcos Baghdatis däremot, har kämpat sig tillbaka i rankingen efter att ha drabbats av en skada förra året. I slutet av förra året sopade han banan med samtliga spelare på Challenger Touren & har som belöning fått spela en del ATP matcher i början av 2015. 10 vinster av 14 möjliga är extremt stabilt & då har han besegrat spelare som David Goffin (2 gr) & Ivo Karlovic för att nämna några.

H2H facit mellan dessa spelarna är 7-0 till Djokovic. Men i 5 av 7 matcher har Baghdatis minst tagit 1 set & i varje match har Baghdatis klarat gemlinan + 6,5. Mycket talar för att det blir samma scenario i denna match, då Baghdatis har en väldigt bra serv & kommer garanterat få en del "free points" på sin serve.

Jag lirar Baghdatis + 6,5 gem till @1,72 på Unibet .

// Tennistipset

Tennistipset - 14 Mars, 2015, 15:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!