Speltips

Speltips Leksands IF - Malmö Redhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-03-15 16:00 Spela här

Speltips Leksands IF - Malmö Redhawks
Land: Sverige Liga: SHL Kval
Odds: 3.60 Speltips: Malmö Redhawks ML
2015-03-15 16:00 Leksands IF - Malmö Redhawks Malmö Redhawks ML 3.60 BlackAce919

Hallå vänner,

Okej en av de första reglerna lyder "spela aldrig med hjärtat". Man kan helt enkelt inte göra objektiva analyser och man hamnar helt snett på det. Jag kan mycket väl vara så pass snett som det bara går här PGA att jag älskar Malmö mer än vad Boss Holms känner för Spurs. Men tror mig ändå ha hittat ett spelvärde idag.


Leksand är favoriter idag. Efter att Malmö förlorade mot Rögle,Vita Hästen och Björklöven så var det inte många som trodde på Redhawks längre. Så sent som i Fredags så gick flera rekare både i media och på nätet ut och sa att Malmö torskar ännu en gång mot Mora. Tji fick dem, laget stod upp samtidigt som rivalen RBK hjälpte laget till ett direkt SHL-Kval. Så där är vi nu. Grabbarna ska kvala till SHL, något som alla förvänta sig inför säsongen, men inte i början av veckan. Malmö har precis allting att vinna idag, man har gjort en mindre bragd när man reste sig ur askan och bars fram av Malmö Arena i Fredags. Nu laddar man om inför andra vågen som kommer smälla hårt mot Leksand.

Och så ska vi lägga till att det var ett tag sen Leksand spelade match.

Kortfattat vad som talar för Malmö:

Matchformen, motivationen (med att ha allt att vinna).


Leksand mönstrar fullt lag utan aviserade skador medan Malmö får klara sig utan Bergström,Karlsson, Tenute och Liffiton.


Kanske inte så mycket till motivering i reken, men det här är för mig en öppen historia. Jag kan göra bort mig och Leksand tar hem det här. Men för 3,60 inkl. Övertid så är chansen tagen. Oavsett vad man tycker om Malmö Redhawks.

Lycka till ifall ni följer så jobbar vi in den tillsammans,

Mvh

/BlackAce

BlackAce919 - 15 Mars, 2015, 11:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!