Speltips

Speltips Cleveland@Orlando

Sport: Basket Spelstopp: 2015-03-15 23:00 Spela här

Speltips Cleveland@Orlando
Land: USA Liga: Liga
Odds: 1.80 Speltips: CLE -9
2015-03-15 23:00 Cleveland@Orlando CLE -9 1.80 NBA

Igår: 1-0
Säsongen: 162-131-2
Spreadsheet: spreadsheet.se/simonle

--------

Dagens speltips blir Cleveland -9 i bortamatchen mot Orlando. Oddset: 1.80 på bet365 .

Cleveland har haft en ganska lugn vecka. De spelade match i tisdags (vinst borta mot Dallas) och i torsdags (vinst borta mot San Antonio). Två fina bortasegrar. De har nu vunnit tre raka matcher och fem av de sex senaste. Det är ett lag i bra form. Som alltså har fått återhämta sig en aning i veckan, då matcherna inte har kommit så tätt.

Orlando har varit iväg och spelat tre bortamatcher i veckan. De har förlorat alla tre (Indiana, Milwaukee och Boston). Boston mötte de i fredags, de har alltså en dag mindre vila än Cleveland. De har även spelat en match mer i veckan. Tittar man på Orlandos fem senaste hemmatcher så har de två segrar (mot Boston och Sacramento).

Cleveland har trivts bra i Orlando den senaste tiden. De har täckt sin lina i sina fem senaste matcher där. Om man även inkluderar matcherna som har spelats i Cleveland så är Cleveland 9-1-1 ATS i de elva senaste.

Orlando är 13-18 ATS på hemmaplan den här säsongen. Medan Cleveland är 15-19 ATS på bortaplan. Clevelands ATS-form är dock fin. Tittar man på lagets fyra senaste matcher där de har fått två dagars vila inför matchen så har de täckt linan i alla fyra. De är dessutom 5-1 ATS i de sex senaste matcher mot ett lag med ett förlust-record. Samt 6-2 ATS i sina åtta senaste matcher efter en seger.

Lagen har mötts två gånger den här säsongen. Cleveland har vunnit båda matcherna och de har hållit Orlando på i snitt 81,5 poäng. Orlandos offensiv måste steppa upp rejält om de ens ska vara i närheten av att hota Cleveland som alltså har två raka matcher med över 125 poäng framåt.

Kyrie Irving ser ut att vara i fin form. Cleveland-guarden gjorde hela 57 poäng i lagets vinst mot San Antonio i torsdags.

Här handlar det alltså om klasskillnad lagen emellan. Cleveland gör fler poäng, släpper in färre, tar fler returer, skjuter med högre procent från golvet och från straffkastlinjen och står för färre turnovers. Cleveland är ett av ligans allra hetaste lag och flera av deras storspelare visar fin form. Orlando å andra sidan har inte hittat rätt sedan coachbytet. De ska inte ha en chans här. Jag räknar med att Cleveland vinner stort.

Dagens speltips blir alltså: Cleveland -9 till oddset 1.80 på bet365 .
Units: 3/5.

NBA - 15 Mars, 2015, 12:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!