Sampdoria har minst sagt blivit bortskämda den här säsongen vad gäller mål. Endast fyra gånger i ligaspelet har Sampdoria lämnat planen utan att ha hittat nätet. Med en skadefri offensiv väntas firma Okaka-Eder-Eto'o skapa oreda för Roma-försvaret och så har man en sylvass Muriel på bänken som Mihajlovic kan kasta in om han behöver mål. Senast Sampdoria inte lyckades näta i ligan var i årets första match.

Roma kommer enligt Gazzettan att ställa upp en ny nykomponerad backlinje med Cole- Astori- Yanga-Mbiwa - Torosidis. Hur det går återstår att se. Men faktum är att man får klara sig utan Manolas som är den utespelaren i Roma som gjort flest starter den här säsongen. Man får även klara sig utan den hårt jobbande Naingolan som tillsammans med Pjanic är den mittfältaren som gjort flest starter. Inte heller någon De Rossi kommer vi få se i kvällens drabbning. Viktiga kuggar de och stora avbräck för hemmalaget.

Sampdoria kommer till matchen helt utvilade efter nio dagars ledighet samtidigt som Roma matchas hårt nu och slåss på två fronter. Även om Roma är starka hemma har man endast lyckats hålla nollan två av de senaste 14 tävlingsmatcherna (hemma och borta).

Romas CL-plats är aningen hotad just nu med både Lazio och Napoli jagandes. En trepoängare hade suttit fint men den nya hopsnickrade backlinjen kommer få det väldigt jobbigt med Sampdorias offensiv.
Jag spelar att Roma inte kommer att hålla nollan till 1.72 ( bet365 ) och en liten slant på Sampdoria Ö1.5 mål till 4.50.

EDITERAD 2015-03-16 14.38:25

EDITERAD 2015-03-16 14.39:29

This is the stats tab
This is the post tip