Speltips Cleveland@Miami

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-17 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.90
Tips: Cleveland -5,5
Igår: 4-0
Säsongen: 166-131-2
Spreadsheet: http://spreadsheet.se/simonle

---------

Dagens speltips blir Cleveland -5,5 i bortamatchen mot Miami. Odds: 1.90 på Betsafe.

Cleveland kommer till nattens match med fyra raka segrar och sex segrar på de sju senaste matcherna. De har spelat tre raka bortamatcher och alltså vunnit alla tre. De spelade senast igår mot Orlando då det blev storseger med 123-108. Offensiven funkar fortsatt riktigt bra. De har nu gjort 123 poäng eller fler i tre raka matcher (samtliga tre på bortaplan alltså). Kyrie Irvings fina form håller i sig. Han har nu gjort 90 poäng i de två senaste matcherna.

Miami spelade senast i fredags. Då blev det förlust borta mot Toronto (102-92). Miami har vunnit två av sina fem senaste matcher.

Cleveland lät Kevin Love vila helt igår mot Orlando. Nu ska han dock vara tillbaka, utvilad och redo för spel. Även om Love inte riktigt har hittat sin roll offensivt så är det en stor tillgång att ha honom tillbaka i ett lag som redan har Irving och LeBron James i god form.

När lagen möttes i Miami tidigare under säsongen så var det hemmalaget som något överraskande vann med 101-91. En stor besvikelse och prestigeförlust för LeBron James. Nu tänker jag att LeBron kommer göra allt för att detta inte ska upprepas. För LeBron är detta en stor match. Han är på jakt efter revansch och det tror jag att han får.

Cleveland är 8-3 ATS i sina elva senaste matcher borta mot Miami. Cleveland är även 6-1 ATS i sina sju senaste matcher mot lag med förlust-record. Samt 4-1 ATS i sina fem senaste bortamatcher.

Miami har inte lyckats hitta någon stabilitet den senaste tiden. De är upp och ned. Ena matchen kan de se ganska bra ut, men sedan (som mot Toronto senast) kan de se riktigt platta ut. Cleveland å andra sidan är ett av NBA:s allra hetaste lag. De har hittat formen. De lär inte ha några problem att hitta motivation och inspiration inför den här matchen med tanke på att de alltså förlorade i Miami i december.

Känslan är att Cleveland vinner med 8-10 poäng här.

Spelar alltså: Cleveland -5,5 till oddset 1.90 på Betsafe.
Units: 3/5.
Spela på Cleveland@Miami hos Betsafe
Spela nu
NBA - 16 Mars 2015 - 20:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: