Speltips Dubbel

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-18 00:30
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.96
Speltips: ML-dubbel
Spela på Speltips Dubbel
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på ML-dubbel
Igår: 0-1
Säsongen: 166-132-2

Dagens speltips blir en dubbel. Jag spelar Memphis ML (borta mot Detroit) och New Orleans ML (hemma mot Milwaukee). Oddset är 1.96 på Betsafe.

Dagens rek blir aningen kortare än vanligt på grund av tidsbrist.

Memphis kommer till nattens bortamatch med två raka segrar och tre segrar på de fem senaste matcherna. Detroit är å andra sidan helt iskalla. De har förlorat tio raka matcher. En djupvformsvacka har förstört lagets säsong helt. Nu har de inte mycket hopp kvar. Moralen och självförtroendet är alltså på botten. Memphis har dessutom vunnit tio raka (!) matcher mot Detroit. Här talar allt för en ny Memphisseger. Memphis är ett klasslag med bättre offensiv samt bättre defensiv. Det är även (bevisligen) ett lag som Detroit har svårt för. Detroit har styrkor inside där de har Greg Monroe och Andre Drummond, men Memphis är snäppet vassare även där. Memphis insideduo Zach Randolph och Marc Gasol är ligans förmodligen tuffaste, och Detroit får därmed inte det övertag under korgarna som de normalt kan ha. Här tror jag att Memphis vinner med 5+ poäng.

I den andra matchen är det New Orleans som alltså tar emot Milwaukee. Milwaukee har tappat rejält och har nu bara tre vinster på sina tio senaste matcher. De spelade borta mot Indiana i torsdags och borta mot Memphis i lördags. Det resulterade i två förluster. New Orleans form är desto bättre. De har vunnit sju av sina tio senaste. New Orleans har dessutom vunnit fyra raka och sju av de åtta senaste mot just Milwaukee. Milwaukee dras med skadeproblem och riskerar att få klara sig utan ett par nyckelspelare även inatt. I lördags fick de klara sig utan Carter-Williams, Dudley, Mayo och Bayless. Med tanke på skadesituationen och formkurvorna så är New Orleans stora favoriter här. De kan vinna med närmare tio poäng.

Spelar alltså en ML-dubbel med Memphis och New Orleans till oddset 1.96 på Betsafe.
Units: 2,5/5.
Spela på Dubbel hos Betsafe
NBA - 17 Mars 2015 - 21:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: