Juventus att göra mål i andra halvlek mot Dortmund. bet365 - 1a/2a halvlek - 2a halvlek - bortalaget gör mål "ja".

Efter Arsenals väntade hedersamma insats mot Monaco är energinivån inte vad den borde för att orka skriva en uppsats om Dortmund - Juventus.

Nöjer mig med att konstatera att Juve vann med 2-1 hemma. Vad ger det oss för förutsättningar här? Jo, Dortmund måste trycka på för att vinna. Lyckas de få in en boll, säg i första halvlek exempelvis, ja då är tyskarna vidare i kraft av bortamål och Juventus är laget som måste framåt. Skulle utdelningen utebliva för tyskarna - ja då lär alldeles utsökta kontringslägen uppstå för Juventus i andra halvlek.

Om Allegri har gjort sin läxa rätt försvarar han lågt med sitt lag och låter Dortmund föra spelet. Klopps mannar är som bekant som bäst när de får pressa högt, återerövra bollen och kontra på de omställningarna. När de ska föra spelet är de lite sämre. Så genom att spela enkelt (lyfta lite längre) och försvara lågt bör Juventus ha goda chanser att reda ut den förväntade anstormningen.

Läget i lagen:

Vi konstaterar att Juventus får klara sig utan Pirlo i den här matchen. Att spekulera i om han verkligen kommer saknas så jättemycket eller inte i just den här matchen är lite överkurs för mig, jag nöjer mig med att konstatera att ersättarna är av god kvalitet. Pogba avstäng i ligan i helgen och borde vara fräsch.

Grosskreutz out för Dortmund och Sahin är ett frågetecken. Inget som spelar så mycket roll egentligen.

Tevez, Morata

Kan tänka mig att vi får ett rätt avvaktande Juventus i första halvlek. Huruvida Dortmund går all in eller också tar det piano återstår att se. Hursomhelst, i andra halvlek kommer det brinna i knutarna, antingen för Dortmund som måste göra mål, eller för Juventus (om Dortmund tagit ledningen). Oavsett vilket så tror jag Juventus har goda chanser att hitta nätet i andra halvlek. Som sagt, det finns omställningsspelare av hög klass i det där laget och de kommer få lägen om ställningen är 0-0. Om det är så att Dortmund är det laget som är vidare, ja då är jag rätt övertygad om att Juventus är tillräckligt bra för att ställa om till en mer offensiv attityd och att man då har goda chanser att göra mål på ett Dortmund som bevisat att de är allt annat än osårbara bakåt.

Ska vi säga 0-0 i paus och att Tevez/Morata kontrar in 0-1 i 73:e?