Speltips Aston Villa - Swansea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-03-21 16:00
Land: England
Liga: PL
Odds: 1.74
Speltips: Villa dnb
Spela på Speltips Aston Villa - Swansea
Få bonus på 1000 kr
Spela på Villa dnb
Spelade Aston Villa dnb till 1.74 på Pinnacle. Finns till okej priser på andra bolag också, tycker allt över 1.70 är bra.

Vind i seglen för Aston Villa som nu skrapat ihop tre raka segrar. Tre poäng före Burnley under strecket, så varje liten poäng är fortsatt mycket viktig. Bör finnas en annan desperation än hos Swansea, som är ett av få lag som befinner sig i något av ett ingenmansland. Dessutom är walesarna betydligt svagare borta än hemma (4-3-7 borta).

Aston Villa saknar fortsatt ett par gubbar, men ingen fara på taket egentligen. Kan spela med samma elva som körde över Sunderland förra veckan:

Guzan
Bacuna, Clark, Okore, Lowton
N´Zogbia, Cleverly, Delph, Sinclair
Benteke, Agbonlahor

Även Swansea har en bra truppsituation. Kan spela med starkaste laget.

Fabianski,
Naughton, Williams, Fernandez, Taylor
Shelvey, Cork, Sung,
Sigurdsson, Gomis, Montero


Tror att ett spelande lag som Swansea passar Aston Villa ganska bra. Villa Park har fått tillbaka tron och verkar stå bakom laget på allvar igen. Ett pånyttfött, självförtroendefyllt och poängjagande Aston Villa bör komma ut heltända och kan få en rätt skön matchbild där de får ställa om på Swanseas bolltapp. Jag har varit inne på det förut, Swansea rullar ofta boll på ett fint sätt, men ibland blir det lite väl naivt. Utan en killer som Bony där framme blir det lite väl uddlöst. Gomis i all ära, men vi snackar 2 ligamål på 1249 ligaminuter. Sigurdssons fasta/distansskott är ett vapen - men man kan knappast räkna med att islänningen gör ett sånt mål per match.

Villa verkar ha fått igång Agbonlahor och Benteke. N´Zogbia/Sinclair är helt okej kantspelare och Cleverly/Delph duger väl centralt. Har svårt att se laget förlora en sån här match i ett sånt här läge, på hemmaplan. Tittar man på spelschemat så återstår bortamatcher mot Man U, Man C, Spurs och Southampton. Hemmamatch mot Everton. Den här hemmamatchen, den mot QPR, den mot West Ham och den mot Burnley är räddningsplankorna där kontraktet ska säkras. Pengarna tillbaka på kryss känns som en bra livrem här.

@nokkan21

EDITERAD 2015-03-21 02.46:41
Spela på Aston Villa - Swansea hos bet-at-home
Polsater - 21 Mars 2015 - 02:46
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: