Lopez kan i sina bästa dagar, besegra vem som helst på touren. Varför? Det är väldigt svårt att få någon rytm när Lopez står på andra sidan. Han har en gigantiskt serve som han förlitar sig på & är under 2015 en av spelarna som har räddat flest break-bollar (visar prov på entt enormt starkt psyke). Blir allt som oftast extremt få bolldueller då Lopez går fram på nät när möjligheten ges eller tas. Han har en bra vänsterhänt forehand som han allt som oftast försöker gå runt på samt en hyper-effektiv slice som han använder när han avancerar på nät. Tror samtliga spelare på ATP-touren vill undvika ett möte med Lopez i de tidigare stadierna under turneringarna. Precis som den tidigare matchen jag rekade mellan Sock - Bautsta Agut så handlar det om att Lopez skall ha en hög procent första servar, mäktar han med det så kommer spelet sitta med all säkerhet.


Motsåndaren för afton är Japanen, Kei Nishikori. Där har vi en spelare som under 2014 gjorde sin absolut bästa säsong & har under 2015 fortsatt på samma spår. Ett problem bara - Nishikori har haft en tendens under 2015 att tappa set i avsevärt många matcher. Det är ingen snack om saken att Nishikori skall bära favoritskapet i denna match, men när han vid många tillfällen har tappat koncentrationen i sina matcher samt att Lopez är extremt svårbruten så finner jag ett intressant spel.

Över 21.5 gem i matchen till @1,72 synas på bet365 med 6/10 units. Blir det en tresetare så kommer spelet att sitta & det är massvis med faktorer som pekar på att vi har en jämn batalj att se fram emot. Nishikori leder H2H med 3-2.

// Tennistipset


EDITERAD 2015-03-18 02.05:23

This is the stats tab
This is the post tip