När lottningen blev klar sa jag 55/45 i Juventus-favör i detta dubbelmöte och höftade iväg en spådom om 2-1 i Turin och 3-2 i Dortmund och skönt bortamålsavancemang för ett italienskt lag.

Sedan vaknade Dortmund till liv i ligan, åtminstone litegrann och inför första mötet tyckte jag personligen att det hade svängt till 55/45 i tysk favör istället och krystade fram ett 2-1 i Turin och 3-1 i Dortmund.
Och nu står vi här, efter 2-1 i Turin.
Juventus har ett fint utgångsläge och ett bra lag.
Pirlo fattas, men saknas gör han nog inte just ikväll. Springa och täcka ytor gör andra bättre. Och frisparkar kan Tevez slå, bevisligen.

Dortmund tappar lite offensiv kvalité i Piszczeks frånvaro, men det är Reus som är den enda riktiga nyckelspelaren i mina ögon och han är med.

Hur som helst: jag tycker att detta är en vidöppen historia. Köper resonemanget i reken här intill (Juve Ö0,5 i 2:a), men ser också framför mig hur Juventus blir tagna med storm här.
Insatsen i Turin var grym, då man höll BVB på typ en målchans. Det kommer inte gå ikväll. Chanser kommer skapas, den saken är klar. Och kontringslägen kommer ges, det är lika klart.
Kort sagt så anser jag 2,50 vara markant för högt, när det i min värld borde vara närmare 2,00.

Tysk hela-havet-stormar-fotboll mot italiensk sitt-ner-i-båten-fotboll. Det ska bli suveränt att se.
Calciofilen i mig i en själslig brottningsmatch mot Bundesligakommentatorn. Ljuvliga vånda, ljuvliga fotboll.

Med samma resonemang möjliga sisospel:
BVB Ö1,5 - 2,10
1:a/Ö2,5 - 3,50

This is the stats tab
This is the post tip