Speltips

Speltips Nottingham-Rotherham

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-18 20:45 Spela här

Speltips Nottingham-Rotherham
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.74 Speltips: Nott Ö1.5
2015-03-18 20:45 Nottingham-Rotherham Nott Ö1.5 1.74 RalleArvid

Nottingham mot Rotherham är väl det vi alla fäster blicken vid ikväll? Ett möte i Championship med två lag i delade ändar av tabellen och två lag som dessutom har ganska trygg marginal till det respektive streck de ligger nära. Tyvärr för Nottinghams del som ligger nära positivt kvalstreck men som förmodligen har för långt dit och lyckligtvis för Rotherham som har ganska trygg marginal till det förhatliga nedflyttningsstreck som de flörtar med.

Nottingham har spelat riktigt frejdigt på hemmaplan på sistone. Fyra raka segrar och dessutom åtta mål på dessa. Det är dessutom inte vilka skräpgäng som helst som varit på besök.

M-Boro: 2-1
Bournemouth: 2-1
Bolton 4-1
Wigan 3-0.

Imponerande minst sagt och framförallt välbehövlig tillbakastudsning efter det där blytunga årsskiftet där man tillochmed åkte på hemmastryk mot Millwall. Nu har man totalt bara en enda förlust på 11 matcher.

Rotherham tog en livsviktig bortaseger senast mot Huddersfield, enseger som betydde arbetsro och självförtroende förutom tre poäng. Förlust där och jag tror faktiskt man hade fått svårt att resa sig. Laget hade nämligen fyra förluster och en oavgjord på sina fem senaste bortamatcher och det gick verkligen trendmässigt helt åt fel håll dessutom. Nu har man ändå lite andrum nedåt och framförallt har man fått tillbaka tron på den egna vinnarförmågan.

Detta till trots: Nottingham är alltså i fantastiskt gott skick hemma och Rotherham må vara mycket men speciellt täta defensivt är man inte. 55 insläppta mål och dessutom en trend som visar att försvarsspelet blivit allt sämre på senare tid.

Nottingham är det målgladaste laget i hela ligan och om Rotherham ska ha några chanser till poäng här gör man nog bäst i att försöka se anfall som bästa försvar. Man är helt enkelt inte tillräckligt täta bakåt för att kunna gå för ett 0-0-resultat borta mot ett Nottingham i slående offensiv form på hemmaplan som dessutom nu på allvar fortfarande har en sista chansen att gå för kvalplatserna.

Skadelägena är inget att orda om överhuvudtaget. Ett par halvskadade och avstängda spelare är tillbaka i vardera lag. Nottingham kommer testa Matty Fryatts sent men förmodligen ska ha vara startklar med sin häl.

Finns en del spel som går att suga på men efter att ha vägt alla odds mot varandra tycker jag helt klart att Nottingham att göra mer än 1.5 mål är det med mest spelvärde i. Kan inte se hur det inte kan hända och då är det ju tacksamt att få fina 1.74 hos bet365 .com för det.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 18 Mars, 2015, 09:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2015-03-18 19:45:41

haha, well said!

Newno7 - 2015-03-18 16:44:49

"Fyra raka segrar och dessutom åtta mål på dessa."

Hur står det till med matten egentligen? ;)