Bekräftade startelvor:
Barcelona: Ter Stegen, Alves, Pique, Mathieu, Alba, Mascherano, Rakitic, Iniesta, Messi, Suarez, Neymar.
Citys elva: Hart, Sagna, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Toure, Milner, Silva, Aguero

Mycket snabba, och aningen slarviga, rader om kvällens spel i Champions League,
Pellegrinis Manchester City förlorade första mötet på Etihad Stadium med 2-1. Barcelona öppnade starkt och gjorde också två mål. Sergio Agüero gav förhoppningar med sin reducering men strax efter visades Gaà«l Clichy ut efter sitt andra gula kort. Då blev det tyngre. Lionel Messi hade chansen att punktera mötet med sin straffspark i slutminuterna, dock brände han den. Manchester City har sett risiga ut på senare tid, förlust i lördags mot Burnley på Turf Moor när poängen var som viktigast. Tror dock man kan ladda om inför en Champions League-match, mycket står på spel och Pellegrini känner till Barcelona tillräckligt bra för att tillställningen inte ska bli någon utskåpning.

Manchester City behöver pressa hårt för att ha någon chans till avancemang, minst två mål behöver laget. Ingen dans på rosor mot Barcelona på Camp Nou dock. Tror Luis Enrique och hans lag sitter rätt lugna i skutan. Kanske aningen för lugna? Man behöver inte satsa offensivt i den där har matchen utan man kan mer rulla boll, och det är nog något vi alla vet Barcelona hanterar. Ska bli riktigt intressant!
VIKTIG match i helgen mot Real Madrid, om Barcelona vinner matchen så har laget en bra chans till ligatiteln. Luis Enriques lär ha svårt att hålla tankarna borta från El Classico, även ikväll.