Speltips

Speltips Tomas Berdych - Roger Federer

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-20 20:00 Spela här

Speltips Tomas Berdych - Roger Federer
Land: USA Liga: Indian Wells
Odds: 1,73 Speltips: Berdych att minst vinna 1
2015-03-20 20:00 Tomas Berdych - Roger Federer Berdych att minst vinna 1 1,73 Tennistipset

Ett tungviktsmöte väntar i kvartsfinalen av Indian Wells. Två spelare som känner varandra ut & in, så här finns verkligen inte hemligheter att gömma. Vi kan på förhand förvänta oss en sluggerfest utan dess like, då dessa herrar allt som oftast bjuder på högklassigtennis. Dessa två spelare har inlett året väldigt stabilt, men jag ser en Berdych som vart snäppet vassare.

Berdych har inlett året med att delta i fyra turneringar. Facit på dessa turneringar är följande - Final, semifinal, final & semifinal. På 22 matcher har han 18 vinster samt 4 förluster. Dessa förluster har inte kommit mot några dissinspelare inte. Ferrer, Murray, Wawrinka samt djokovic. Av 22 matcher så har Berdych minst tagit 1 set i 21 av matcherna, med andra ord 95 % av matcherna. Än så länge är Berdych före Federer i rankingsystemet under 2015. Visst, det är tidigt på säsongen, men det bevisar endast vilken enastående inledning han har haft.

Federer inledde året med en turneringsseger i Brisbane, för att avancera till Australien där han åkte på en kalldusch mot Andreas Seppi i tredje omgången. Därefter åkte han till Dubai där han vann turneringen ( besegrade Djokovic i finalen). Går ändå inte att klaga på säsongen då han har 2 turneringssegrar samt ett gott självförtroende efter vinsten i Dubai.

Inbördesmöten mellan dessa herrar står 12-6 till Federer. Viktigt att poängtera, sedan 2010 (då Berdych etablerade sig på toppen) så har han ett övertag på Federer med 5-4 i inbördes. Av dessa 4 förluster, så har Berdych tagit set i 3 av matcherna. Med andra ord har Berdych minst tagit ett set i 8 av 9 senaste matcherna, alltså 88 %. Det går inte att blunda över historiken, Federer har haft enorma problem med Berdych tunga baslinjespel. Ledandes in mot kvartsfinal mötet så nämnde Federer följande "I don't know when we played the first time, but i have seen his game evolve, seen how he established himself in the top 10".

I talandes stund erbjuder William Hill @1,73 på Berdych att minst vinna 1 set & det synas givetvis. 7/10 units investerade.

// Tennistipset


EDITERAD 2015-03-20 10.11:27

Tennistipset - 20 Mars, 2015, 10:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!