Speltips Tomas Berdych - Roger Federer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-03-20 20:00
Land: USA
Liga: Indian Wells
Odds: 1,73
Tips: Berdych att minst vinna 1 set
Ett tungviktsmöte väntar i kvartsfinalen av Indian Wells. Två spelare som känner varandra ut & in, så här finns verkligen inte hemligheter att gömma. Vi kan på förhand förvänta oss en sluggerfest utan dess like, då dessa herrar allt som oftast bjuder på högklassigtennis. Dessa två spelare har inlett året väldigt stabilt, men jag ser en Berdych som vart snäppet vassare.

Berdych har inlett året med att delta i fyra turneringar. Facit på dessa turneringar är följande - Final, semifinal, final & semifinal. På 22 matcher har han 18 vinster samt 4 förluster. Dessa förluster har inte kommit mot några dissinspelare inte. Ferrer, Murray, Wawrinka samt djokovic. Av 22 matcher så har Berdych minst tagit 1 set i 21 av matcherna, med andra ord 95 % av matcherna. Än så länge är Berdych före Federer i rankingsystemet under 2015. Visst, det är tidigt på säsongen, men det bevisar endast vilken enastående inledning han har haft.

Federer inledde året med en turneringsseger i Brisbane, för att avancera till Australien där han åkte på en kalldusch mot Andreas Seppi i tredje omgången. Därefter åkte han till Dubai där han vann turneringen ( besegrade Djokovic i finalen). Går ändå inte att klaga på säsongen då han har 2 turneringssegrar samt ett gott självförtroende efter vinsten i Dubai.

Inbördesmöten mellan dessa herrar står 12-6 till Federer. Viktigt att poängtera, sedan 2010 (då Berdych etablerade sig på toppen) så har han ett övertag på Federer med 5-4 i inbördes. Av dessa 4 förluster, så har Berdych tagit set i 3 av matcherna. Med andra ord har Berdych minst tagit ett set i 8 av 9 senaste matcherna, alltså 88 %. Det går inte att blunda över historiken, Federer har haft enorma problem med Berdych tunga baslinjespel. Ledandes in mot kvartsfinal mötet så nämnde Federer följande "I don't know when we played the first time, but i have seen his game evolve, seen how he established himself in the top 10".

I talandes stund erbjuder William Hill @1,73 på Berdych att minst vinna 1 set & det synas givetvis. 7/10 units investerade.

// Tennistipset


EDITERAD 2015-03-20 10.11:27
Spela på Tomas Berdych - Roger Federer hos William Hill
Spela nu
Tennistipset - 20 Mars 2015 - 10:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: