Speltips Toronto@Chicago

Sport: Basket
Spelstopp: 2015-03-21 01:00
Land: USA
Liga: NBA
Odds: 1.84
Speltips: Chi ML
Spela på Speltips Toronto@Chicago
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Chi ML
Igår: 0-0
Säsongen: 166-132-2

Dagens speltips blir Chicago Bulls ML i hemmamatchen mot Toronto. Oddset: 1.84 på Betsafe.

Chicago spelade senast i onsdags. Då blev det seger i hemmamatchen mot Indiana med 103-86. Det var lagets sjunde seger på de tio senaste hemmamatcherna. Om man inkluderar bortamatcher har Chicago dock bara vunnit två av de fem senaste matcherna.

Toronto vann också i onsdags då de tog emot Minnesota. Den matchen slutade 105-100. Toronto har nu vunnit tre av sina fem senaste matcher. De har dock bara vunnit tre av sina tio senaste bortamatcher. Vi får alltså ett hemmalag som har vunnit 70 procent av de tio senaste på hemmaplan, mot ett bortalag som har förlorat 70 procent av de tio senaste på bortaplan.

Torontos allstar-gurad Kyle Lowry utgick ryggskadad senast mot Minnesota. Om han kan spela i natt är ännu oklart. Antingen missar han matchen eller så spelar han utan att vara hundra procent. Jag räknar hur som helst med att Toronto inte har en Lowry i toppform att tillgå. Vilket är extra tungt med tanke på att just Lowry har gjort 54 poäng på två matcher mot Chicago den här säsongen.

Tittar man på ATS-trenderna så kan Tornto ses som favoriter. De har täckt linan i sex av de sju senaste matcherna mot Chicago. Bortalaget har täckt linan i fem av de sex senaste. Men jag tror ändå att Chicago vinner den här matchen.

Det är en viktig match då lagen slåss om att få det bästa utgångsläget inför slutspelet. Enligt mig är Chicago, trots sina skadebekymmer, det vassare laget här. Särskilt i matcher med lite slutspelskaraktär, vilket det kan bli i natt med tanke på hur viktig matchen är.

Toronto har helt enkelt varit för svaga på bortaplan för att jag ska kunna tro att de ska vinna borta mot en tuff konkurrent och ett topplag. Chicago saknar nyckelspelarna Derrick Rose och Jimmy Butler, men de har ett välfungerande system och ett bra försvarsspel. Det kan minimera avsaknaden av stjärnorna. Jag tror att de vinner här även om det blir tight.

Spelar alltså: Chicago ML till oddset 1.84 på Betsafe.
Units: 2,5/5.
Spela på Toronto@Chicago hos Betsafe
NBA - 20 Mars 2015 - 14:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: