Speltips

Speltips Lindstedt/Stakhovsky - Becker/Petzschner

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-23 00:00 Spela här

Speltips Lindstedt/Stakhovsky - Becker/Petzschner
Land: USA Liga: Challenger Irving
Odds: 1,83 Speltips: Lindstedt/Stakhovsky
2015-03-23 00:00 Lindstedt/Stakhovsky - Becker/Petzschner Lindstedt/Stakhovsky 1,83 Tennistipset

Dags för final i Challenger Irving. Jag har bara gått & väntat på att få ett skapligt generöst odds på Lindstedt/Stakhovsky då det är första gången de spelar med varandra. Efter att jag bevittnade deras första match i turneringen såg jag direkt att detta par kan bli ett stort hot mot vilket par som helst. Båda är rutinerade dubbelspelare som har nått stora framgångar.

Lindstedt/Stakhovsky har nått denna final genom att spela en bländande dubbeltennis. De har än så länge 6-0 o set & har inte blivit brutna någongång under turneringen. Fullt förståeligt, då båda har en enorm serve som de förlitar sig på. Båda innehar enorma reaktioner framme vid nät vilket underlättar för servaren.

Motståndet är Becker/Petzschner, ett par som verkligen inte skall underskattas. De inledde turneringen med en del problem, då de vann med nöd & näppe i Supertiebreak. I kvartsfinalen fick de en WO & i semifinalen vann de enkelt. De har inte rosat marknaden tidigare detta par, trots att de spelat ihop under en lång tid.

Att spelbolagen värderar denna match som 50/50 är i mina ögon helt ofattbart. Frågan jag genast stället mig själv är, har de kollat på matcherna i turneringen? Har/Lindstedt kul i varandras sällskap samt om Stakhovsky är villig att lägga ner mycket tid på dubbeltennisen så kommer vi garanterat ha ett par som hotar om Grandslam titlarna.

Investerar 7/10 units på Lindtedt/Stakhovsky matchvinnare till 1,83 på bet365 .

Hur spelar ni?

// TennistipsetTennistipset - 22 Mars, 2015, 14:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Tennistipset - 2015-03-22 14:38:06

Ursäkta, Kubot skall det givetvis stå. Återstår att se vad som händer med Lindstedt, men själv tror jag att han är kapabel till att vinna GS-titlar 👊

Tennistipset - 2015-03-22 14:35:31

Som sagt, han vann Australian Open för 1 år & 3 månader sedan. Då var han alltså 37 år. Anledningen till att han trillat ner på rankingen har till stor del att göra med byte utav partner, från Lubot till Matkowski. Var på plats i Idrottshuset i Örebro & bevittnade när han spelade med Brunström. Då spelade han extremt bra (besegrade Melzer & Peya)

DENNISS - 2015-03-22 14:11:46

tror det är tveksamt om Lindstedt kommer att hota om fler grand slam titlar oavsett partner, visst kan man hålla ett bra tag upp i åldern i dubbel men han är ju trots allt 38 nu och
verkar inte spela på riktigt samma höga nivå som tidigare han har ju även trillat ner till en
34 plats på dubbel rankingen.